Casado no descarta una moció de censura contra Sánchez però reconeix que "la suma no dona"

El líder del PP diu que la rebel·lió i la sedició es "continuen fent" a Catalunya amb "l'aliança del govern d'Espanya"
El líder del PP, Pablo Casado
El líder del PP, Pablo Casado | PP

El president del PP, Pablo Casado, ha insistit que no descarten cap mecanisme parlamentari per intentar fer fora Pedro Sánchez de la Moncloa, fins i tot una moció de censura. Ara bé, reconeix que "la suma no dona" perquè tant PNB com Cs han anunciat que no donarien suport. "Les mocions de censura es fan per guanyar, a menys que siguin Pedro Sánchez, que ha desvirtuat aquest mecanisme", ha criticat a 'Onda Cero'. Per això, insisteix que cal convocar eleccions per al 26 de maig. Casado ha evitat pronunciar-se sobre si creu que la manifestació de diumenge va ser poc passiva i també ha negat haver insultat Sánchez. Sobre el judici del procés, ha dit que avui en dia es "continua fent" rebel·lió i sedició a Catalunya "amb l'aliança del govern d'Espanya".

 

Casado ha confirmat que dimarts defensarà ell mateix l'esmena a la totalitat dels pressupostos i ha avançat que exposarà no només que són "dolents" sinó que "són moneda de canvi de la ruptura de la unitat nacional". A més, ha negat que hagi desqualificat amb insults el govern de Pedro Sánchez amb la polèmica del relator. "Jo no insulto, he qualificat una situació", ha dit. Sobre el judici del procés, Casado insisteix que "actualment es segueix donant la rebel·lió i la sedició". I ha posat com a exemple el llançament de fems a jutjats, "la violència" contra persones que treuen llaços grocs, o les pintades a propietats de líders del PP. "Això passa no a Burkina Faso sinó a l'Europa occidental del segle XXI, i intenta sortejar els mecanismes penals i constitucionals amb l'aliança o l'aquiescència del govern d'Espanya", ha manifestat. Comentaris
Hey Hitler
at
li queden dos telediarios al malvat aquest
Teresa
Ai diaris mentiders: Una multitud (Mundo)= 0,1 de la població espanyola; un clam (la Razón) = 0,1 dels quaranta-cinc milions i ESPAÑA = 0,1 de sí mateixa. Ridícul. El 99,9 no és ximple com els promotors de la manifestació. Aneu-vos-en a casa, Ábalos, Casado i Rivera (bé, tu, Rivera queda't a Madrid)
Ferran
Pues entonces que se calle, coño¡¡¡
Baixcamper
Bocamoll fastigós!
Només li falta inventar-se relats d'una conspiració dels catalans amb els bolxevics
I acusar-los de segrestar i assessinar nens de raça ària per fer rituals demoníacs. I ja tindríem exactament el mateix que va fer Hitler amb els jueus. Ells van ser el boc expiatori ideal, mentre un uns quants centenars de nazis planificaven el robatori de les riqueses de mitja Europa, incloses les dels alemanys, la gent del carrer perseguia jueus convençuts que eren la causa de tots els problemes. El feixisme es nodreix en part de la incultura i la intolerància. Mai ha marxat d'Espanya.
Luna Barceló
Sr. Casado, quina pena de joventut la seva tan poc obert al món i tant tancat dins la fatxeria de la dreta més rància del passat. Vostè creu que amb la punxada de manifestació que varen organitzar té dret a proposar una moció de censura. Sr. Casado sigui menys llengüarut i proposi coses sensates. Faci possible aplicar l'article 92 de la seva obsoleta CE i ja en parlarem. Per cert podria assegurar que vostè no la va votar i encara més segur que ni compleix amb ella en molts detalls. Vergonya!

envia el comentari