Casado exigeix la dimissió d’Illa “després de 83.000 morts i 2 milions de contagis”

El president del PP denuncia la "inacció" del govern espanyol en aquesta tercera onada de la pandèmia

El president del PP, Pablo Casado, ha reclamat aquest dissabte la dimissió del ministre de Sanitat, Salvador Illa, “després de 83.000 morts i 2 milions de contagiats” a Espanya. “Fa mesos que exigeixo a Sánchez una legislació per a pandèmies i un pla B a l’estat d’alarma”, ha recordat Casado en un missatge a les xarxes socials.

Ell i el seu candidat i ministre a temps parcial són els responsables de la nefasta gestió en la primera i la segona onada, i de la inacció en aquesta tercera“, ha sentenciat el líder del PP, que s’ha desplaçat a les cuines de Santa Eugenia, incloses dins el projecte solidari ‘WCK’ que dirigeix el xef espanyol José Andrés. L’ONG ha repartit aquesta setmana més de 3.000 menús a Madrid, afectat pel temporal ‘Filomena’.

Comentaris

  Falsificador de masters: 17/01/2021 5:12 pm
  Quants li atribuexis a la Ayuso?
  Pedro Rogriguez 17/01/2021 9:34 am
  Illa i Verges, nazional.psoecialistes d'españ, tenen en comu que fan el que va dir el DEU.TALOS Junqueras el Ferrivial: AMPLIAR LA BASE ....DEL CEMENTIRIS, omp,iny.los de vell fins dalt i més. Matar i ribar es Ferrovial, es famiglia Junqueras.DEI. Ora prinobis i avalll
  Georgiana 16/01/2021 10:13 pm
  Aquest encara no fa ni una setmana va dir que vol que els Fons de recuperació Europeus es facin servir per alleugerir els efectes de la tempesta Filomena!
  Ramon 16/01/2021 9:40 pm
  La premsa de Catalunya tapa, nega, minimitza, la merda de l'esquerra espanyola i si no li queda més remei que dir-ne quelcom és per posar la denúncia en boca del PP. La premsa de Catalunya no tinguis por que mai prengui la iniciativa de parlar-ne abans, ni de denunciar res. La premsa de Catalunya en canvi posa immediat altaveu a tota quanta guerra bruta espanyola contra Convergència abans, contra Junts per Catalunya ara. Exactament al servei de què està, la premsa de Catalunya?
  Ramon 16/01/2021 9:15 pm
  Ara imagina't que fos veritat la teoria del Cas Alcàsser que parla de tot allò que ja sabeu i que realment es descobrís que hi estava implicat aquell jerarca del felipisme. Que jo ni ho dic, ni m'ho crec pas. Només un supòsit. La premsa de Catalunya d'entrada no en diria res. I quan la cosa ja anés tant a més que no poguessin tapar-ho, ens n'informarien dient que el PP acusa un socialista de pertànyer a una penya que feia aquelles coses. La resposta automàtica de sabatots progres catalans, independentistes i tot, seria contra el portaveu del PP. Amb un espai mediàtic com el que arrosseguem, ni independència, ni nació, ni llengua... ni democràcia.
  Fem net de fatxes a Catalunya! 16/01/2021 7:37 pm
  Si vols parlar de morts, mireu a les cunetes!
   Ramon 16/01/2021 8:16 pm
   Immillorable exemple del que havia dit.
    Només perquè ets pesdissim... 16/01/2021 10:58 pm
    Tu seràs dels primers a la purga...
  Ramon 16/01/2021 7:20 pm
  El cèlebre "Comité de Expertos" en el que s'escudava el govern sociato-pudent per justificar les mesures preses arran la pandèmia va acabar resultant que no existia. Era mentida. No hi havia cap comitè d'experts. Aquest fet no ens és tingut i donat com notícia. Però, això sí, si arran l'escàndol, arran la mentida, el PP en demana explicacions, responsabilitats, dimissions, llavors, sí. Llavors ens diran que el PP pren aquesta iniciativa perquè la llopada progre tregui bilis contra el denunciant relegitimant de retruc el denunciat, el mentider, l'estafador. Com molt bé piulava dies enrere Na Sílvia Orriols, no són periodistes sinó activistes i no precisament activistes ni de la deontologia periodística ni de Catalunya. Activistes progres.
  Ramon 16/01/2021 7:09 pm
  Ja ho podeu comprovar en algun comentari anterior. La merda, la corrupció, les mentides i les catàstrofes de sociates i pudents espanyols o bé no existeixen, o bé són quelcom que els ho retreu el PP i per tant ni cas, coses de "fatxes". Qui fa això que no ens pretengui després vendre que està contra la corrupció, ni per la causa nacional catalana.
  Ton 16/01/2021 6:42 pm
  Els porcs al costat d'aquest depredador son una meravella. Un altre escombraria política que vol ocupar la poltrona. Basura total, inepte màxim, indecent "number one", imposible trobar quelcom pitjor al món.
  Oliveta 16/01/2021 6:11 pm
  Encara sort que no hi afegeix els contagis i les víctimes mortals de França i Itàlia. La assignatura de la política internacional és de les 20 de 24 que es va "saltar" en el seu màster.
  Ramon 16/01/2021 6:08 pm
  La fórmula doncs és aquesta. Les corrupcions, mentides i catàstrofes de sociates i pudents espanyols, per la "nostra" premsa no existeixen. Quan allà a Espanya la cosa ja no poden tapar-la, aquí finalment se'ns en diu quelcom però deixant clar que la crítica la fa el PP. Per tant, automàticament, qui per exemple pugui adonar-se que quina barra sociates i pudents d'escudar-se, mentint, en Europa per no fer les rebaixes d'IVA per les que tant bramaven quan eren a l'oposició, pam, "és fatxa". Aquests mitjans ni estan ni per la causa contra la corrupció, ni per la causa catalana. Estan pel tripartit.
  Ramon 16/01/2021 6:01 pm
  La premsa del Gran Parc temàtic Progre dit Catalunya defensa l'Espanya sociato-pudent de dues maneres: 1. Tapant, minimitzant, negant les corrupcions, les mentides i els desastres de sociates i pudents; 2. Quan el punt 1. ja no els és possible, posant la crítica en boca del PP o, millor encara, de VOX.

Nou comentari