La maleducada resposta de Casado a una periodista que li preguntava per Cospedal

"No té res a veure amb la meva responsabilitat com a president del PP", afirma

El president del PP, Pablo Casado, ha rebutjat valorar la decisió del jutge de l’Audiència Nacional d’imputar l’exsecretària general del PP María Dolores de Cospedal pel cas Kitchen. Amb una resposta molt poc elegant a una periodista que l’interpel·lava sobre el cas de Cospedal, el líder del PP ha afirmat estar d’acord amb alguns simpatitzants del PP que han escridassat els periodistes que han preguntat per aquesta qüestió. “Estic d’acord amb aquests senyors, fa quatre mesos vaig dir que no tornaria a parlar de qüestions que no em correspon valorar i que no tenen res a veure amb la meva responsabilitat com a president del PP”, ha dit Casado en una maleducada resposta a les preguntes de la premsa tot i afirmar que “respecta” les preguntes sobre el tema.

Comentaris

  L'OBSERVADOR ASTORAT 04/06/2021 7:40 am
  Público 04/06/2021: "Yo es otro" escribió Rimbaud en un verso famoso, profetizando la asombrosa metamorfosis del PP en manos de Casado, que no es ese PP de las cloacas y la corrupción a manos llenas, sino otro PP mucho más bonito. De hecho, Casado llegó a la presidencia del partido gracias entre otras cosas al apoyo directo de Cospedal, una mujer que hace política igual que le apañaba los finiquitos a Bárcenas: en diferido y en forma de simulación. Ocho meses hace que la fiscalía Anticorrupción solicitó la imputación de Cospedal y señoro: más diferido imposible.
  en fi 03/06/2021 2:37 pm
  com va la venda de la sede. Ai pablo tarado el fraCasado, que deus estar tan cardat com aquesta gentussa corrupta
   Jordi Comasobirana 03/06/2021 8:27 pm
   A més de maleducats, són gent malvada, aquest xixarel'lo com tots els del ppSoe , Cimarranos, els ultres dels ultres i tota la fauna nazicaspanyolista de talibans de Caspanyistàn

Nou comentari