Casado diu que Felip VI és sensible al patiment dels espanyols afectats per la crisi

El popular defensa la Corona com a símbol i diu que no admetran "agressions dels que volen soscavar una història d'èxit

El president del Partit Popular, Pablo Casado, ha valorat aquest divendres el discurs del Rei Felip IV i ha afirmat que amb el seu missatge s’ha acostat a la ciutadania que està patint les conseqüències socials i econòmiques derivades de la pandèmia. “Va demostrar una vegada més la seva proximitat i sensibilitat amb els espanyols que ho estan passant malament”, ha dit. Casado ha defensat la institució com a “símbol de la continuïtat i la permanència com a nació, una nació que ha de preservar-se unida dins de la seva diversitat”, ha expressat. El popular ha assegurat que Espanya “ha de seguir caminant unida, forta, que no admetrà les agressions dels que volen soscavar una història d’èxit”.El popular també ha destacat que Felip IV tingués un record per les famílies que pateixen la crisi social i econòmica per la pandèmia, pels joves i per als professionals sanitaris. En el seu discurs, el president dels populars ha defensat la figura i la tasca del monarca i ha recordat que fa 42 anys que la ciutadania va ratificar en referèndum que Espanya tingués una monarquia parlamentària.

“Quan va ser proclamat davant les Corts fa sis anys, es va plantejar la preservació dels valors cívics, ètics i morals i l’exemplaritat com una de les seves guies del seu regnat”, ha subratllat Casado. I ha afegit: “Don Felipe va emmarcar en el seu regnat la defensa dels valors constitucionals de concòrdia i convivència i el progrés i la llibertat d’Espanya en el marc de les nacions europees”.

Així mateix, Casado ha remarcat que la Corona és un “símbol de la continuïtat i la permanència com a nació, una nació que ha de preservar-se unida dins de la seva diversitat”. “Un estat autonòmic que no ha d’admetre cap mena d’atac per part dels que volen trencar les nostres institucions”, ha completat. I en aquest sentit, ha manifestat que Espanya ha de continuar “caminant forta i unida” i que no pot admetre “les agressions dels que volen soscavar una història d’èxit”.

El popular ha conclòs la seva intervenció llençant un missatge encoratjador per superar la crisi sanitària: “Animo a mantenir l’esperança de futur després de la pandèmia i de la crisi econòmica, que recuperi els millors anys gaudit amb la nostra de constitucions, monarquia parlamentària i la nostra democràcia”.

Nou comentari