Casado avisa que la “recepta” del PSOE per a la nova normalitat serà “atur i impostos”

El líder del PP acusa Sánchez d'avançar "a batzegades" en la gestió post-covid

El líder de PP, Pablo Casado, no augura un futur prometedor per a Espanya de la mà de l’actual govern que lidera Pedro Sánchez. “Van a batzegades i arriben tard amb mesures que són excessivament insuficients”, ha dit Casado sobre la gestió post-covid del govern espanyol. El líder dels populars, a més, avisa que per al futur més immediat la “recepta” que, segons ell, prepara el PSOE passa per més “atur, impostos i malbaratament” dels recursos públics. Aquest diumenge, en una entrevista a La Vanguardia, Sánchez proposava avançar cap a una “justícia fiscal” i Casado n’ha fet també la seva interpretació: “Ens fregirà a impostos una vegada més. És la marca de la casa, la negació de la reactivació econòmica“.

Casado, per la seva banda, proposa baixar impostos per afavorir a la recuperació “com es va fer el 1996 i el 2015 creant milions de llocs de treball”. Segons els populars, s’ha d’ajudar a les empreses perquè puguin generar llocs de treball i que empreses i treballadors paguin impostos i no hagin de cobrar prestacions per evitar tensar les finances i “agreujar més la crisi“.

El líder popular n’ha parlat des d’Euskadi, on ha acompanyat els candidats a les eleccions basques, i on ha demanat suport explícit a sectors clau com el vitivinícola, l’automoció i el turisme. Casado demana ajudes perquè el sector de vi pugui exportar, que no es “demonitzi” l’automoció o que es millori la imatge exterior per afavorir el turisme internacional. “Hauríem de fer un pla de xoc perquè no venen els turistes i a Barajas no hi ha controls. Quina imatge estem donant?”, ha criticat Casado.

Nou comentari