Casado ara es distancia de Vox i demana als afiliats que s’allunyin de plantejaments “demagògics” o “pamfletaris”

Crida ara a no utilitzar “ni el llenguatge ni els recursos de l’antipolítica” i “reivindica” que el PP és “un partit de centre-dreta”
El president del PP, Pablo Casado | ACN

Vint-i-quatre hores després de la investidura de Juanma Moreno amb els vots de Cs i Vox a la Junta d’Andalusia, el líder del PP, Pablo Casado, ha enviat a tots els afiliats de la seva formació una carta prèvia a la Convenció d’aquest cap de setmana on els demana que s’allunyin de plantejaments “dogmàtics” o “pamfletaris”. A la missiva, que apel·la a la “prudència” i a “l’esperit de la concòrdia”, Casado assegura que la seva formació “rebutja l’extremisme i la polarització” sense renunciar a “millorar el que cal millorar”. Casado crida ara a no utilitzar “ni el llenguatge ni els recursos de l’antipolítica” i diu que cal “reivindicar” que el PP és “un partit de centre-dreta”. Ha enviat la carta a un dia de l’inici de la convenció a la que participaran –sense coincidir- els expresidents del partit José María Aznar i Mariano Rajoy, en una fita que segons els populars ha de servir per aglutinar el partit i totes les seves veus a l’entorn de la nova direcció.

 

A la carta, Casado adverteix que el trencament del bipartidisme ha de ser motiu de “reflexió” perquè “la fractura i la polarització” sumades a “les divisions i la manca d’experiències de vida compartides” estan duent Espanya “a un procés invers al que va protagonitzar durant la nostra Transició” que cal “aturar i revertir”. Casado també dedica un paràgraf a l’independentisme per recordar que cal no “remunerar la il·legalitat o la deslleialtat ni efectiva ni simbòlicament”, però en aquesta ocasió parla de les condicions que ha de tenir el “diàleg” que s’ha de cenyir “sempre a l’afirmació categòrica de la llei”. “La llibertat i totes les seves garanties legals han d’anar sempre abans que qualsevol diàleg, perquè en cas contrari es perd el principi mateix de la nostra civilització política”, diu. 

 

En aquest sentit, i a continuació, aposta per fer “aliances positives” i “constructives” i “posar punt i final a les coalicions d’electors vinculats per rebuigs, fòbies i desafectes prèviament esperonats, i aliances negatives”. “Avui és necessari mirar cap al futur”, diu i “crear una gran corrent d’opinió nacional” que “resolgui el dilema reforma o ruptura a favor de la refrma, la concòrdia i la igualtat”. Comentaris
X*2
Donç ja pots plegar tu, que ets la mateixa merda que vox, cs, i totes aquestes porqueries feixistes
Observador
Sr. Casado, qui amb infants s'allita pixat es lleva. Tingui-ho en compte.
Raf
Bé i ens pots explicar com t'allunyaries de tu mateix?....Uf! Què difícil t'ho poses
Un Casado divorciado
Ahora se distancia de Vox como un puritano demócrata. Ayer lamiéndoles el c... en Andalucia en aras a su apoyo para sentar al PP en la Junta. Un tipejo retrógrado repugnante.
Irresponsable
Permeteu-me : jajajajajajajaja .
Juan Hospitalet
Si de verdad quisiera distanciarse de ellos no habria pactado en Andalucia con VOX.
Sí, i al PP son feixistes, xq....
Manan gràcies als vots dels extremistes de dreta.
Inde
Es un ejemplo de panfleto permanente.
Vicenç Ramoneda
Perquè els partits d'extrema dreta diuen que son de centredreta?
J. A. V.
Ara resultarà que a aquest de Vox no els fa costat ningú . A més a més de fatxes , covards. Perquè no reconeixeu el que sou ?
JordiP
Dijo la sartén al cazo ...
JordiP
El PP és un partit de centre-dreta, sí. És el centre-dreta de l'extrema dreta.

envia el comentari