Casado alerta que el 28-A es vota la "dissolució" d'Espanya

El líder del PP garanteix que no permetrà que manin "terroristes, independentistes i comunistes"

 

El candidat del PP, Pablo Casado, ha alertat que a les pròximes eleccions espanyoles del 28 d'abril es vota la "dissolució" d'Espanya o mantenir el sistema democràtic i constitucional. En aquest context, des d'un acte a Còrdova, Casado ha garantit que si governa no permetrà que a Espanya manin "terroristes, independentistes i comunistes", en referència als "amics" del president del govern espanyol i candidat del PSOE, Pedro Sánchez. En el mateix acte, el líder dels populars ha anunciat que quan sigui president es resoldran en 30 dies els casos de petició d'una prestació per dependència.

 

Casado ha ironitzat sobre un possible repartiment de ministeris que faria Sánchez i ha apuntat que situaria Arnaldo Otegi al ministeri de Defensa; el líder de Podem, Pablo Iglesias, al d'Interior, i l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont al d'Exteriors.

 

El candidat dels populars ha assegurat que el PP defensa l'Espanya "moderada, centrada, oberta i en la què tothom hi cap" encara que, segons ha augurat, s'insultarà i es manipularan les paraules dels candidats del PP per intentar portar-los a "debats que divideixen"

 

 

En el seu discurs, Casado s'ha presentat davant els ciutadans amb les "mans netes, les butxaques buides" i un partit renovat, que vol servir tot Espanya i tots els espanyols.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?