Casado afirma que si governa recuperarà la gestió de les presons

El popular denuncia que "els presos colpistes" han estat "a cos de rei i despatxant amb qui han volgut"

 

Pablo Casado ha afirmat aquest dilluns en un acte electoral a Tenerife que si governa recuperarà la gestió de les presons transferida a les autonomies. En plena crítica a Pedro Sánchez, Casado ha assegurat que als socialistes "els encanta Lledoners", i ha explicat que es referia a "transferir presons a Catalunya perquè els presos colpistes estiguin a cos de rei rebent qui vulguin". El president del PP ha afirmat que "ja està bé" de "mercadejar els decrets per escons, els indults per vots i transferències amb el PNB a canvi de treure la Guàrdia Civil de Navarra i de cedir les presons al País Basc". Per això ha afirmat que amb el PP això "no es tolerarà". Casado ha assegurat que ell no vol veure, "com a Catalunya, presons a la carta als colpistes" ni "presons a la carta per als etarres".

 

  

  

El popular ha emmarcat aquestes reflexions enmig d'una proposta per augmentar el sou als funcionaris de presons, així com la seva autoritat, perquè facin la feina "de manera digna".
 

Comentaris (1)
freen Fa 7 dies
Our mission at vape4style.com is actually to deliver our customers with the most ideal vaping knowledge achievable, helping them vape snappy!. Located in NYC and also in organisation given that 2015, our company are a custom-made vaping superstore offering all kinds of vape mods, e-liquids, nicotine sodiums, vessel units, tanks, coils, and various other vaping extras, like electric batteries and external chargers. Our e-juices are always new because our company not only of