El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Casado acusa Sánchez de permetre les “arengues” dels presos polítics
  • CA

El president del PP, Pablo Casado, ha acusat aquest dissabte el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, de permetre les “arengues” dels presos en sortir divendres en tercer grau perquè vol que ERC “guanyi espai electoral” per després pactar amb ells a Catalunya quan hi hagi eleccions al Parlament. “No es pot tolerar que haguem escoltat mítings al carrer d’aquells que estan en tercer grau per haver donat un cop a la legalitat”, ha indicat Casado, que ha subratllat que “ja no és que el govern no estigui controlant els beneficis penitenciaris que dona la Generalitat, sinó que està fent impunes les amenaces per reincidir en aquests greus delictes”.

Casado ha subratllat que els presos asseguren que ho tornaran a fer i “repten les autoritats dient que res els aturarà”. “I jo em pregunto: on està el govern? On està el president? Perquè la seva principal obligació és que Espanya segueixi existint”, ha etzibat.

Així, ha indicat que igual que va pactar amb Bildu la reforma laboral i després els nacionalistes bascos van sortir “disparats” en les enquestes i “per poc” no poden fer una majoria d’esquerres a Euskadi, ara Sánchez està fent una estratègia similar amb ERC.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa