El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Casado acusa Sánchez d’amagar 16.000 morts
  • CA

El líder del PP, Pablo Casado, ha tornat a acusar al president Pedro Sánchez d’amagar “almenys” 16.000 morts per coronavirus no “reconegudes”. Durant la seva intervenció a la reunió de la Directiva Nacional del partit, Casado ha assegurat que al seu partit no el mou “l’odi cap a ningú ni cap a res” sinó “l’amor als espanyols” i la “convicció que moltes coses es podrien haver evitat”. El líder popular també ha defensat la unió en el sí del partit i ha desmentit que hi hagi un sector “dur i un de tou”. “Hi ha un únic PP”, ha afirmat.

També ha anunciat que demanarà al Congrés la creació d’una oficina d’atenció a les víctimes on, segons ha dit, s’haurà de planificar l’homenatge d’estat i mesures com “l’exempció de l’impost de successions” als familiars dels morts.

“L’Espanya moderada”

“Es vol crear una idea de radicalitat i de moderació però no hi estic d’acord perquè és un debat fals”, ha afegit. En aquest sentit, ha defensat que la funció del seu partit és la d’ “unir” i de “donar visibilitat a l’espanya moderada”: “Hem de ser el punt de trobada de la gran majoria”. Casado ha acusat Sánchez de transitar pel camí de la “divisió” i dels “cordons sanitaris”. També de voler neutralitzar l’oposició i blanquejar el govern “més ultra de la nostra història”. “Jo no lideraré un PP desestabilitzador però tampoc un incaut i ingenu”, ha insistit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa