Cartells amb la cara de Franco cridant a no votar l'1-O envaeixen poblacions catalanes

"No votis l'1 d'Octubre. No a la República", s'hi pot llegir

Diverses poblacions de Catalunya s'han llevat aquest matí amb cartells que criden a no votar en el referèndum de l'1 d'octubre i amb la cara del dictador Francisco Franco. "No votis l'1 d'Octubre. No a la República", s'hi pot llegir concretament. Justament avui fa 81 anys del cop d'estat franquista, el 18 de juliol del 1936. Molts usuaris n'han fet referència a les xarxes socials, i encara es desconeix qui els ha col·locat i per quin motiu, tot i que sembla que es tracta d'una campanya independentista. Un dels primer que n'ha fet menció a Twitter ha estat el regidor de la CUP a Girona Lluc Salellas, qui ha escrit: "Vist a Girona. República i ruptura vers les cendres d'un Estat ideat a partir del cop d'Estat feixista del 1936". Poc després ho ha fet la diputada cupaire al Parlament Mireia Boya, qui ha escrit: "Fa 81 anys del cop d'estat i la campanya del no al carrer".


 

 

Comentaris
Sleepy Hollow
Avui, curiós el dia del 81è aniversari del cop d'Estat. No tenen vergonya. En tot cas que vagin a votar no. Referèndum és llibertat d'expressar la teva opinió a favor o en contra de qualsevol tema. Però que hi farem, aquesta mena de gent només sap prohibir. Ho entès amb ells o ets contra ells. Com sovint es diu en aquests casos no: No hi ha més cec que el que no vol veure, més sord que el que no vol escoltar, ni més obtús que el que no vol entendre. Salut i República. Marxem ja, A10. Tic-tac.
JRRiudoms
Sóc de la mateixa opinió que l'auora de l'article: tot sembla una campanya dels partidaris del referéndum. Si us fixeu un xic, el cartell de la il·lustració que penja en David Fernández no és la mateixa que les altres. Atentament
Català
"vota l'1 d'Octubre. No a la Dictadura"
un
jgotbv
Molt bona campanya...
Ara segur que Coscubiela i companyia tindran motivacions suficients per quedar-se a casa... en el fons els hi excita pensar en un nou règim franquista. Pensen: "que bien vivíamos contra Franco... todo era mas facil y en blanco y negro".
sebastià
COM QUEDEM, HI HAURA O NO HI HAURA REFERENDUM ??? Qui us entengui és del PP-PSOECS-C's. Mentiders i falsificadors de la realitat, a casa vostra.
Amb en Fraco no passaba aixo de possar urnes.
o pasaba perque simplement, el franquisme asessi era una DICTADURA QUE ES IGUAL QUE LA QUE MANTENEN ELS DE RAJOY I ELS SEUS FILIBUSTEROS. Per el sol fet de penjar aquets cartells, a la U.E. veurant que segueix el franquisme instalat, als diregents de aqueta merda de pais que es la vostra españa. PER TANT ¡ REPUBLICA CATALANA SENSE FRANQUISTES ! Naturalment fora de la merda
Catalunya 427
Magnifica campanya ! Molt enginiosa.
OtgerCataló
Nets de famílies franquistes catalanes, celebrant el 18J.

envia el comentari