Carta d’Illa als treballadors públics: “El temps de les servituds partidistes ha d’arribar al final”

El candidat socialista es compromet a millorar els "recursos" per millorar la seva feina

Recta final de campanya i moviments tàctics dels partits per demanar el vot. Aquest matí, el candidat del PSC, Salvador Illa, ha remès una carta als funcionaris i treballadors públics catalans per reclamar el seu vot, amb el compromís que  “tindran de nou els recursos i la tranquil·litat que necessiten per fer bé la seva feina”. En la missiva, Illa assegura que en els darrers anys els servidors públics han pagat peatges polítics.

“EI món ha patit aquests mesos una triple emergència: sanitària, econòmica i social. Però Catalunya ha estat injustament sotmesa a un quart càstig: l’emergència política derivada del culte a l’enfrontament”, assenyala. “Molts dels servidors públics han estat obligats, des del Govern i des d’algunes administracions, a prendre partit per una opció política o una altra”, descriu en la carta. “El temps de les servituds partidistes ha d’arribar al final”, sentencia.

Illa assegura que compta amb els 324.629 empleats públics de Catalunya, per acabar un temps de “soroll i foscor”. “És per això que demano la voluntat unida de tots aquells que volen canviar de rumb”, ressalta. “Dels socialistes i dels que, sense ser-ho, estan convençuts que aquest temps requereix un compromís especial”, escriu per reclamar el vot que era fidel a d’altres opcions polítiques.

Comentaris

  xavier 10/02/2021 10:10 am
  Enviar cartes als treballadors publics per motius politics es propi del soviets
  Teix 10/02/2021 9:27 am
  No, senyor Illa, vostè també és us servidor públic i el serveix (?) des d’una òptica ben definida i és prou barrut com per enviar aquesta carta amb la mateixa finalitat.. Segons la seva estimada constitució, només ha d’arribar al final el temps de les servituds partidistes per l’entorn judicial, pels militars i per les forces de seguretat. I ja veu.
  Un Funcionari 10/02/2021 8:44 am
  Com a funcionaria que soc, Sr Illa, ja es pot ficar la seva carta pel forat que mes li agradi..
  Comun's,crostadrégimen78 10/02/2021 12:24 am
  PPsoE es una màfia franquista.
  Tripartit no, gràcies 09/02/2021 7:00 pm
  Això els ho ha d'explicar als treballadors de l'ajuntament de Barcelona que els envien a substituir els cartells electorals de JUNTS pels de la Comuna Pudenta i a esborrar grafits antimonàrquics
  ROC 09/02/2021 5:41 pm
  aquests sociates són una agència de col·locació...si guanyen la Generalitat veureu al tot d'endollats que entraran...ja ho vaig veure prou bé amb els tripartirs...entraven funcionaris que ni sabien parlar catala!!!
  Ramon 09/02/2021 3:26 pm
  Espanya NO és una democràcia. I quan manen els sociates menys encara.
  Joan 09/02/2021 2:59 pm
  I d´on treu un partit la llista de "funcionaris i treballadors públics catalans"?
  Delfí Artós 09/02/2021 1:15 pm
  Vol dir que els jutges servidors del lawfare espanyol partidistes i servils a la unitat d'Espanya s'acabarà...? Demà m'afaitarà que avui no duc el ral. Ens cal la independència, més que mai.
  Ramon 09/02/2021 1:15 pm
  El 2017 els sociates van intentar fer-nos votar ERC posant Junqueras a la presó. Ara en canvi els sociates han intentat fer-nos votar ERC traient Junqueras de la presó.
  14
  86
  Respon
  Ramon 09/02/2021 1:14 pm
  És impossible ser més cínic. La instrumentalització, utilització sectària, dels treballadors públics és consubstancial a la màfia sociata. Només cal mirar el CIS. Només cal escoltar qualsevol ràdio sota control seu.
  mala peça 09/02/2021 1:10 pm
  ostia tu, doncs amb tu serà impossible, perquè mira per on, tu ets candidat a President de la Generalitat, per interessos partidistes, dimitint com a ministro de sanidad en plena pandèmia Per cert, i el que heu fet fins ara, no compte oi illa el listilla, quants càrrecs públics, funcionaris, estancol·locats a 380 per la delegación del psoe a Catalunya, eh I per acabar, qui ets tu, per enviar cartes als funcionaris, que passa que per ser el canditato de la moncloa tens privilegis?

Nou comentari