Carrizosa qualifica les mesures anti-covid de “precipitades i indiscriminades”

El líder de Cs pregunta quin criteri tècnic fa que es tanquin tots els bars i restaurants de Catalunya

El líder de Cs i cap de l’oposició, Carlos Carrizosa, no dona suport a les mesures anti-covid anunciades pel Govern en considerar que s’han pres de manera “precipitada” i ha qüestionat que es tanquin els bars i restaurants de tot Catalunya de manera “indiscriminada”. En aquest sentit, en una entrevista a ‘Els Matins de TV3’, ha preguntat per quin criteri tècnic s’ha decidit aplicar aquesta mesura de manera uniforme també a les zones on no hi hagi risc de contagi. Segons Carrizosa, aquesta mesura respon més a la “pugna” entre el vicepresident amb funcions de president, Pere Aragonès, i la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, amb el govern espanyol. Diu que s’han volgut aplicar restriccions abans que l’Estat s’hi posi.

Carrizosa ha afirmat que el Govern “no ha fet els deures” i ha subratllat que les ajudes anunciades per al sector de la restauració són de 40 MEUR, molt lluny del 1.000 MEUR de pèrdues que es calcula, segons ha dit, per al tancament de bars i restaurants.

Preguntat per la coalició electoral que Cs planteja amb PSC i PPC, Carrizosa ha admès que els socialistes de moment estan dient que no, però ha assegurat que no renuncien a demanar anar junts en coalició electoral. I ha afegit que començaran les converses amb els partits quan s’iniciï el compte enrere cap a les eleccions després de constatar que no hi ha candidat a la presidència de la Generalitat per substituir Quim Torra.

Nou comentari