Carrizosa portarà Torra als tribunals si es resisteix a treure els llaços grocs

Cs està "expectant" per veure si el president treu la simobologia independentista dels edificis públics com li ha reclamat la JEC

 

El portaveu de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, està disposat a portar la guerra dels llaços grocs fins als tribunals, en cas que el president de la Generalitat, Quim Torra, no faci cas de la resolució de la Junta Electoral Central (JEC) perquè escombri la simbologia independentista dels edificis de la Generalitat. Carrizosa ha dit que Cs es manté "expectant" per veure si Torra "despenja" la pancarta dels presos polítics del bacó del Palau de la Generalitat.

 

 

Cs considera que les estelades, pancartes i els llaços grocs que hi ha en edificis públics són "un atemptat a la neutralitat polític" i mantenir-los és "antidemocràtic". A més, ha insistit que en període electoral encara és més necessari que aquesta simbologia no s'exhibeixi. "Si [Torra]no ho fa de bon grat [retirar els llaços] instarem a la JEC i als tribunals si fa falta que iniciïn les accions que siguin fins que s'executi la llei a Catalunya".

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?