Carrizosa diu que Marlaska no fa “res” per atendre les necessitats de la policia espanyola

El líder de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, ha carregat aquest dissabte contra el ministre d’Interior del govern espanyol, Fernando Grande Marlaska, a qui ha acusat de no haver fet “absolutament res” per atendre les necessitats dels cossos policials espanyols destinats a Catalunya. Carrizosa ha insistit que s’hauria d’haver fet a la Junta de Seguretat celebrada aquest divendres i que, per contra, s’està fent servir els agents de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil com a “moneda de canvi” amb el president del Govern, Pere Aragonès.

Carrizosa ha comparegut davant de la Prefectura Superior de la Policia Nacional, a la Via Laietana, per celebrar l’anunci de l’augment dels efectius dels Mossos d’Esquadra, però també ha assenyalat que es tracta d’un tema que ja portaven temps reivindicant. Així ha lamentat que no s’hagin celebrat més juntes de seguretat abans, i que no s’hagi donat resposta a la totalitat de reivindicacions del cos. La crítica més gran ha anat dirigida, però, a Marlaska, a qui el president del grup al Parlament ha retret no haver atès les demandes de la resta. “El partit socialista deixa als peus dels cavalls els cossos de seguretat quan el nacionalisme apreta”, ha apuntat.

D’altra banda, Cs ha qüestionat el paper del PSC en l’aprovació dels pressupostos de la Generalitat. “Ens crida l’atenció la seva falta de crítica a partir d’uns avenços que no ens han ensenyat”, ha reblat. El líder del partit ha considerat que els comptes només tenen l’objectiu de “conservar els xiringuitos” i mantenir “l’status quo” de l’independentisme. “Seguiran invertint en propaganda, subvencions, ambaixades… i per suposat no tindran el suport de Ciutadans”, ha assegurat.

Pel que fa als pressupostos estatals, el líder de Cs al Parlament ha apuntat que es tracta d’uns comptes “ficticis” que no incorporen les “reformes que es necessiten”. Carrizosa ha lamentat que s’avinguin a idees “nacionalistes i populistes”, i ha explicat que ja han presentat unes esmenes.

Comentaris

    Tano Novembre 06, 2021 | 18:31
    Aquest fastigós es un tros de Quòniam, que en sa vida ha bufat cullera, i ve aquí donanse-les de xulo de barriada.
    Gaf Novembre 07, 2021 | 05:06
    Ciudadanos foteu mania plegeu ya

Nou comentari