Carrizosa: “Hem parat els peus als separatistes en totes les seves iniciatives il·legals”

El líder de Cs al Parlament recorda que Torra està inhabilitat gràcies al procés que va iniciar el seu partit

El líder de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, s’ha mostrat satisfet de la feina que ha fet el seu partit durant la darrera legislatura. “Hem parat els peus als separatistes en totes les seves iniciatives il·legals perquè no poguessin cometre els abusos del passat”, ha subratllat. En aquest sentit, ha recordat que l’expresident de la Generalitat, Quim Torra, va ser inhabilitat gràcies al procés que va iniciar el seu partit. Pel que fa al balanç dels darrers tres anys, Carrizosa ha parlat d’una legislatura “per oblidar” amb un Govern massa “distret” amb les seves “batalletes”. Això sí, ha defensat que Cs l’acaba amb “els deures fets” i amb ganes de fixar la mirada a les eleccions del 14-F. Carrizosa ha considerat que la legislatura que es deixa enrere és “per oblidar” i ha aprofitat la seva darrera intervenció per denunciar que l’independentisme ha complert la profecia que “no venia a gestionar una autonomia”. D’aquesta manera també els ha acusat de “deixar tirats” als treballadors i els autònoms.

I és que en referència a la gestió de la pandèmia del coronavirus, Carrizosa considera que el Govern ha deixat de banda els partits de l’oposició, com també a molts sectors afectats per la crisi de la covid-19. “Ni consens, ni respecte” ha lamentat. També ha aprofitat per carregar contra les mesures que afecten els restauradors. Unes mesures que “no s’estenen” i que aboquen els professionals “a la ruïna”. Pel que fa a les eleccions del 14-F, el cap de Cs al Parlament ha carregat contra el PSC, qui creu que està preparant un “tripartit” mentre “calla” sobre la corrupció. “Encarem el període electoral amb molta il·lusió” ha afirmat.

Durant la intervenció, Carrizosa ha sorprès els assistents ensenyant un número de loteria adquirit pel seu partit: el 14221, una xifra que coincideix amb la data dels comicis a Catalunya. “És un projecte nacional, en el qual sempre hem participat i un símbol, quan tothom coopera en un mateix projecte, les coses funcionen” ha assegurat.

Nou comentari