El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carrizosa defensa no parlar de Joan Carles I al Parlament perquè no és política catalana
  • CA

El líder de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, ha qualificat de “vergonya” el cas de les targetes opaques que esquitxa Joan Carles I però ha justificat que aquest dilluns no en fes referència en el seu discurs al ple de corrupció. “Al Parlament ens ha d’importar què està fent la classe política catalana“, ha argumentat en declaracions a Ràdio 4 i La2. Carrizosa ha defensat que el seu grup hagi impulsat el ple monogràfic sobre corrupció perquè aquesta qüestió, segons diu, continua estan d’actualitat a Catalunya i ha retret a la resta de partits que vulguin “matar el missatger”. Així mateix, ha criticat que el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, s’hagi “amagat” i no assistís ahir al ple de corrupció.

La justícia ha d’actuar contra el rei emèrit, contra Vendrell o Núria Marín. Al Parlament ens ha d’importar què està fent la classe política catalana. Nosaltres ja hem dit que és una vergonya i que Joan Carles I ha de respondre davant la justícia”, ha afegit.

Per a Carrizosa, la corrupció a Catalunya està d’actualitat i ha citat les converses entre la consellera de Salut, Alba Vergés, i l’exdirigent d’ERC Xavier Vendrell sobre contractes sanitaris, i la recent detenció policial de la presidenta del PSC i de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, pel cas del Consell Esportiu de l’Hospitalet de Llobregat. Segons Carrizosa, amb el seu silenci, Iceta està “emparant” Marín.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa