Carrizosa creu que la justícia europea ratificarà les condemnes de l’1-O: “No en tinc cap dubte”

El líder de Cs a Catalunya diu que la decisió del TC amb Turull era "previsible" perquè el judici va tenir "garanties"

El president del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, s’ha mostrat confiat aquest dijous que la justícia europea ratificarà les sentències dels tribunals espanyols als presos de l’1-O. En una entrevista a Onda Cero, després que el Tribunal Constitucional (TC) hagi rebutjat el recurs d’empara de Jordi Turull contra la sentència de l’1-O amb dos vots particulars, Carrizosa ha defensat que la posició del TC era “previsible” perquè el judici es va celebrar amb “garanties” i els condemnats van efectuar un “cop a la democràcia”. “No en tinc cap dubte”, ha dit en relació al fet que la justícia europea pugui ratificar les condemnes. Ha apuntat que la majoria de magistrats del TC han avalat la resolució.

Sobre l’aixecament del confinament comarcal a partir de dilluns que ha anunciat el Govern, Carrizosa ha considerat que la decisió ha trigat “massa” i ha demanat que els restaurants puguin tornar a servir sopars. Ha lamentat que el Govern no hagi anunciat nous ajuts pels sectors afectats.

D’altra banda, sobre la insistència del PPC d’aglutinar Cs en futures convocatòries electorals a Catalunya, Carrizosa ha tornat a descartar-ho. Ha posat en dubte que sigui el PP qui hagi de liderar per la seva representació a Catalunya i ha apostat per mobilitzar el votant constitucionalista. “Fernández no és Ayuso. A Catalunya les coses van diferents”, ha apuntat Carrizosa.

Comentaris

  Santi 22/04/2021 5:36 pm
  burruuuuuuu !!!
  Carrizosa sol tenir raó 22/04/2021 5:09 pm
  El que passa és que és lleig i de tracte desagradable, el que minva la seva credibilitat. Però raó la té.
  ciutada del mon 22/04/2021 4:57 pm
  si per sort , ni a alemanya, ni a franca ni a italia ni enlloc, n'hi ha partits que volen trencar l'estat, o pais en mil trossets rucs indepres que no sou mes rucs i provincians perque no us entreneu, a usa el pais principal del mon ningu vol trancar eeuu, 4 frikis de texas que ho intentaren, l'obama ja els va contestar, a rusia o a xina ni parlem ni tibetans ni iugurs , seranindependents seran sempre xinesos, el mon no va cap a la tribalitzacio indepres potser fa vint o 30 anys amb els balcans o la urss encara si pero el mon de la 3 decada del segle 21, va cap a marte, cap el 2030, una expedicio tripulada, i cap la fusio la globalitzacio i l'unio i si 4 paleto estelados de osona-bages-tractoria volen anar contra aixo es donaran de cap contra un mur ells i els porcs de les masies on viuen.
  La mare superiora 22/04/2021 4:54 pm
  No t'esveris Pepito, que t'agafara in cobriment. Els delinqüents a presso, que es el seu lloc.
  Pepito 22/04/2021 4:37 pm
  Escolta desgraciat, quan la Justícia Europea es ratifiqui, em faré un fart de riure sobre la teva figureta. Europa no es com la teva xusma política, ni com la teva puta cultura. Au ves a prendre pel sac d'una puta vegada, indecent.
  Pajaritu 22/04/2021 4:32 pm
  ¡¡¡ FALSO !!! Lo más probable es que nos recriminen por blandos. Recuerden que en Alemania y Francia el independentismo está prohibido. ¡¡¡ JAJAJAJAJA... JAJAJAJAJA... JAJAJAJAJA !!!

Nou comentari