Carrizosa, convençut que el PSC prepara un acord amb ERC i Podem

El líder de Cs a Catalunya defensa la figura de Felip VI i la corona enfront dels que la volen batre

El líder de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, s’ha mostrat convençut que el PSC està preparant un acord amb ERC i Podem a Catalunya per molt que el primer secretari dels socialistes catalans, Miquel Iceta, ho negui. Així ho ha dit en una entrevista a ‘Onda Cero’. El candidat de Cs ha presentat el seu partit com “la casa comú dels constitucionalistes a Catalunya” i ha fet una crida als votants constitucionalistes a reforçar la posició de Ciutadans. Carrizosa no ha donat importància a les enquestes i ha assegurat que “tot està molt obert”. I pel que fa a la intenció del rei emèrit de regularitzar la seva situació amb Hisenda, ha demanat que Felip VI no es vegi afectat defensant la seva figura i la corona enfront dels que la volen batre.

Carrizosa ha tret importància a les enquestes, com la que publica aquest dilluns El Periódico, que pronostiquen una forta davallada del seu partit. El candidat de Cs ha recordat que el 2017, abans de les últimes eleccions al Parlament, els sondejos els donaven un resultat molt per sota de la victòria que van aconseguir. I ha apuntat que l’alta abstenció que es pronostica és el que afecta més a l’espai constitucionalista. Tot i així, creu que el Parlament canviarà perquè veu l’independentisme “molt fracturat”.

Pel que fa a la regularització fiscal que ha presentat el rei emèrit, Carrizosa ha considerat que Joan Carles I té dret a fer-ho. I ha fet una crida a preservar la figura de Felip VI perquè no es vegi afectat per les qüestions que esquitxen el rei emèrit.

Nou comentari