Carrizosa condemna les protestes contra els actes de suport a la Constitució

El portaveu de Cs assegura que la carta magna és "modèlica" i demana el mateix diàleg de fa 40 anys si es vol reformar
Carlos Carrizosa
Carlos Carrizosa | ACN

El portaveu de Cs al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, ha denunciat aquest dijous els atacs que hi ha hagut les darreres hores en actes de diferents partits per donar suport a la Constitució. Carrizosa ha lamentat els incidents a Girona durant un acte de Vox, així com l'intent de boicot a l'acte que la pròpia formació taronja va celebrar dimecres a Barcelona amb presència de Manuel Valls. Carrizosa defensa que l'actual carta magna és "modèlica" i diu que si es vol reformar caldrà la implicació de totes les forces constitucionalistes i un "ampli consens" com el que es va saber trobar l'any 1978.

 

Abans de participar a la manifestació d'Espanya i Catalans en suport a la Constitució, Carrizosa ha defensat el text com una garantia de "drets i llibertats" que considera que estan avui en risc a Catalunya. "A Girona els comandos que volen evitar que altres es manifestin han provocat greus incidents", ha dit en al·lusió als antifeixistes que han protestat durant l'acte de Vox.

 

Per contra, diu Carrizosa, la Constitució representa el diàleg "de totes les forces de l'època" i de les seves "renúncies" per tal d'arribar a un acord: "És el que passa a les democràcies". El portaveu de Cs entén que en els darrers 40 anys l'estat espanyol ha "avançat" gràcies a la Constitució malgrat, assegura, a Catalunya "no es pot celebrar amb llibertat" l'aniversari.Comentaris
fideli
vés a la merda, idiota!
Mar
Adéu feixistes fastigosos malvats i casposos Endavant REPÚBLICA CATALANA!! VISCA CATALUNYA LLIURE!! Adéu Espanya!!
X*2
Fora feixistes
Prou constitumerda
Això no és pot condemnar, perquè aquesta constitució està desfasada, es inservible, es una nosa, fa malbé la convivència de tots els ciutadans, perquè està redactada en temps de feixisme, i només es vàlida per feixistes i monàrquics indecents.
Fan aquests actes i manifestacions expressament, esperant amb deliri que hi hagi protestes i aldarulls per poder dir desprès el que diuen. Si no com ho podrien condemnar? I la Constitució sr. Carri és una marrana maquillada i pentinada, però marrana es queda.
ad
no pot ser mes repugnant i llefiscós
Llibertat per els pressos polítics inocents!
Carta Magna modèlica que està matant de gana a persones inocents.
josep el rebel
Constitució neofranquista , no gràcies.
Spectator
Nova actuació de l'enano Calabazas portantveu dels Collonere's i de nivell fantasmal
Fill d l'Hospitalet
CIUDADANOS porta anys escampant la llavor, no solament de la catalanofòbia, sinò de tot allò que representa un perill per l establishment econòmic/judicial/militar i de centenars de families del VIVA LA PATRIA I QUE VIUEN SENSE FOTRE BROT, ara us ha sortit VOX, que s escamparà, de fet sou els tontos ùtils del sistema, que saliveu amb un futur arregladet, quan privatitzeu la vostra estimada nació. El vostre himne es el silenci, la vostra bandera, incrustada al vostre ADN és el $$$iucadanos$$$.
Pos jo no.

envia el comentari