Capella dóna suport a la candidatura d’Aragonès: “no té por d’assumir responsabilitats”

Josep Bargalló considera la decisió del vicepresident de presentar-se a les primàries "conseqüència d'un compromís col·lectiu amb la gent i el futur, amb la justícia social i la sobirania"

La consellera de Justícia i dirigent d’Esquerra Republicana de Catalunya, Ester Capella, ha donat suport públicament a la candidatura del vicepresident en funcions de president de la Generalitat, Pere Aragonès, perquè sigui el cap de llista de la seva formació a les eleccions autonòmiques del proper 14-F. “No li fa por assumir responsabilitats”, ha dit, “ni tan sols en moments tan difícils com els que ens toca viure”. “Té tot el meu suport, com sempre”, ha dit en un tuit després que, aquest mateix dissabte, el vicepresident anunciés per carta que havia decidir presentar-se a les primàries del partit.

Paral·lelament, i també a través de Twitter, el conseller d’Educació, Josep Bargalló, ha valorat la decisió d’Aragonès de presentar-se a les primàries d’ERC com “conseqüència d’un compromís col·lectiu amb la gent i el futur, amb la justícia social i la sobirania”.

Nou comentari