El cap d'informatius de TV3 diu que "és dolorós" no poder retransmetre la manifestació

La televisió pública catalana només ha fet connexions puntuals amb la capital belga
tv3
tv3 | cedida

TV3 no ha retransmès en directe tota la manifestació d'aquest dijous a Brussel·les i només ha emès connexions puntuals amb la capital belga. En aquest sentit, el director d'informatius de TV3, David Bassa, ha criticat a través de Twitter que les televisions privades de l'Estat hagin pogut retransmetre tota la manifestació i la televisió pública catalana no ho hagi pogut fer. "És periodísticament molt dolorós comprovar com les privades espanyoles poden retransmetre tota la manifestació de Brussel·les, però TV3, fiscalitzada i cosida a recursos que ens demanen "modular el dret a la llibertat d'expressió", no", ha denunciat Bassa.


 
Comentaris
miquel
Són les conseqüències de viure en una dictadura!!!!!!!
Sorprenden a Turull intentando renovar su pasaporte a pesar de que el juez le ordenó entregarlo tras salir de prisión
El exconsejero de Presidencia catalán Jordi Turull trató de renovar el pasaporte horas después de quedar en libertad en una comisaría de la Policía Nacional de Barcelona. El magistrado del Tribunal Supremo Pablo Llarena, informado de la petición, ha rechazado este jueves que el trámite pueda cumplimentarse y ha recordado la situación procesal provisional del exmandatario, según han informado fuentes jurídicas.
Karlus
Estem en la democràcia feixista espanyola. Una merda inventada per els corruptes i lladres del pp
jomateix
Tranquil, a mi ma sorpres molt i me he cagat varias vegades en TV3 aquest mati...pero despres he recapitulat i me he donat compta de que no os han "deixat" ferho aquets.....bbffff, no cal dirho, vull dir que no es pot dir. Anim, tots els catalans qu ens sentim com a tal...comprenem en quin estat os fan treballar. sou la millor tele que es pot veure per la vostra rigorisutat, sou algu mes de la familia. Felicitats per ser tan profesionals.
caesar
gentileza de iceta, albiol y arrimadas o Rajoy, Sanchez o Rivera, para el caso son lo mismo.
Están tardando mucho en cerrarla, pero todo llegará.
Bodrio de odio y adoctrinamiento. Y para ser concluyente en la petición de cierre : "situación económica de ruina total".
Jo mateix
Més que dolorós, és fastigós!
Manipulandia
Manipulandia donde campan a sus anchas los paniaguaos de las teles ejpanyolas antenapara3, telainco, lasecta, y las sanguijuelas sin escrupulos, pero todo vale por la patria; manipulacion de masas express, vivan las caenas
Consol
Endavant TV3 Sabem q us estan oprimin com si fossim els dolens de la peli. Aguantem tard o d'hora ens podrem desfer fe tot aquest llastre. Tote la confianca amb tot i tots . Endavant REPUBLICA CATALANA.

envia el comentari