Canadell revela tots els sous que ha cobrat fins a convertir-se en diputat

El junter fa ironia per les crítiques d'aquells que consideren que hi ha polítics que busquen "paguetes"

El diputat de JxCAT Joan Canadell, ex president de la Cambra de Comerç de Barcelona, ha ironitzat amb la crítica que alguns fan a aquells polítics que consideren que s’hi dediquen per aconseguir “paguetes”, una remuneració econòmica per viure més tranquil·lament a costa del diner públic. Canadell s’ha decidit a fer un fil a Twitter en el qual va desgranant els sous que ha anat cobrant al llarg de la seva vida fins que ha esdevingut diputat al Parlament a les darreres eleccions. L’ara polític diu que va començar a treballar als 14 anys i que guanyava 12.000 pessetes mensuals l’any 1981. Quan feia FP va treballar fent pràctiques i de jove també en un supermercat a la Costa Daurada. Quan feia quart de carrera va aconseguir una feina que li va comportar uns ingressos de 120.000 pessetes al mes.

Les coses per Canadell milloren el 1992, acaba la carrera d’enginyer i entra a treballar a General Cable. El primer sou és l’equivalent a 19.200 euros l’any. En aquesta empresa Canadell va prosperant fins arribar el 2006 a cobrar-hi 60.000 euros anuals. Aquell any passa a ser gerent a una altra empresa i cobra 70.000 euros. Explica que el 2011, quan ja cobrava 110.000 euros l’any, el van convidar a marxar per ser independentista. A partir d’aquí posa en marxar negocis propis, comenta. “Si algú torna a treure el tema de la ‘pagueta’ li enviaré aquest fil i així podrà valorar”, conclou el polític junter a Twitter.

Comentaris

  Doctor Strangelove 15/08/2021 12:39 pm
  A veure, un enginyer que ve de la FP, no serà un enginyer tècnic i no pas un superior! I ja us dic que n'he tingut que formar moltíssims de superiors i tan carallots com aquest ho eren, ni de bon tros! Doc.
   No tens en compte que és corruptgent... 15/08/2021 6:30 pm
   Menteixen més que parlan, com el batxiller foll que va suspendre la DUI en 8 segons i va fugir deixant-ho tot enmerdat, o el pallasso Torra que a la inauguració dels Jocs del Mediterrani va trencar al migdia amb la corona i per la nit seia cufoi al costat del Preparao VI o jugava amb pancartetes per després obeir als jutges a la primera estirada d'orelles...
   fat boy 15/08/2021 7:11 pm
   Doncs tambe sembla que es pot esperar molt d'un catedratic de fisica nuclear i he vist pocs carallots tan mentiders, barruts i cretins com el Vidal Cuadras (i n'he conegut mes del que em pertocava estadisticament, de cretins, no de fisics).
  JordiT 15/08/2021 5:59 pm
  Et van convidar marchar per indepe? Si fos veritat ho hauries denunciat.
  Luisnomeacuerdo 15/08/2021 8:08 pm
  Macario nos importa un bledo tu apasionante vida de fanatico fascista independentista. Más vale que aprendas a elegir los trajes , que eres un adefesio, y eso en un espécimen del pueblo elegido no se puede tolerar.

Nou comentari