Canadell es distancia de la “visió de país” exposada per Aragonès en una conferència

En una piulada que ha esborrat ha descartat ser al Govern si JxCAT accepta la proposta dels republicans

El número 3 de JxCat per Barcelona el 14-F, Joan Canadell, ha assegurat que no comparteix la “visió de país” que va exposar el candidat d’ERC a presidir la Generalitat, Pere Aragonès, en la conferència d’aquest dijous. “Si això ho accepta Junts per Catalunya, jo em descarto per ser al Govern”, ha reblat en una piulada a Twitter, que ha esborrat minuts després. Canadell deixa clar que és una “opinió personal” perquè no és en les negociacions entre les formacions. Entre els motius esgrimits hi ha el fet que, al seu entendre, no hi hagi un “full de ruta clar” cap a la independència i que “només” es parli d’amnistia i autodeterminació. Alhora, acusa ERC de voler fer un canvi d’esquerres “tòpic” i no una “transformació cap a un país nòrdic”.

Segons ha detallat en un fil a Twitter, la proposta d’Aragonès no reflecteix el resultat electoral, amb una “Esquerra liderant i Junts, CUP i Comuns donant suport”. “El resultat ha estat d’empat just al revés que el 21-D”, assevera, de manera que a Esquerra creu que li correspon la presidència i a Junts el Parlament i la vicepresidència.

També critica que el pla de xoc proposat pel candidat d’ERC a presidir la Generalitat és “només social, en cap cas econòmic”. “No parla enlloc de com de malament ho passen les PIME i autònoms, cap mesura innovadora o arriscada per tornar a l’activitat amb seguretat com altres països”, ha insistit.

Alhora, creu que la proposta d’ERC deixa la transformació econòmica a l’espera dels fons europeus i, en canvi, creu que cal construir una societat del coneixement amb “plena ocupació i de qualitat internacionalitzada, sostenible i vertebrada al territori”. “I això es pot fer ara, no cal esperar als fons, cal lideratge”, ha conclòs.

Comentaris

  Las cadiretes estan verdes 07/03/2021 11:54 am
  Pero hace bien en borrar el tuit , no sea cosa que maduren y le toque sentarse en el suelo, por bocazas .
  LSO 06/03/2021 7:15 pm
  Nuevas elecciones!!!! o que ER se hunda como el Titanic, con los Tragemos y los babys de la Cup, con ayuda de los sustitutos de Cs es decir Psc, sin olvidar la nueva Arrimadas/Albiach, las Pili y Mili de la política.
  21
  72
  Respon
   Marià de la Madrid 07/03/2021 1:00 am
   Això t'agradaria a tu, LSO. El que demostra que han estat molt bons resultats per a l'independentisme. Tots els que volen repetir eleccions són unionistes de cor.
    odisea 07/03/2021 1:19 pm
    Desde cuando los Comuns son independentistas,los del 155,con ellos ni a la esquina de un portal,ademas intimos del PSC.los que siempre sin dar golpe cobran del estado.Canadell lo tiene claro,como todos los independentistas.
  Ramon 06/03/2021 7:10 pm
  Sempre ha set un sagundon. Potser aquest hauria de presentar-se per un altre partit... però que quedessin tercers i prou com ja vaig predir. Porto temps dient que li veig més bondats, que perills, jo només hi contemplo dos plans.
  Angelblau 06/03/2021 5:05 pm
  Tot el meu suport Canadell. Junts no te que arribar a cap acord amb els de ER
  212
  104
  Respon
   * 06/03/2021 7:03 pm
   No "té"... què... on apreneu el català, alguns ?
  Gonzalo 06/03/2021 12:21 pm
  Y tienen a este tipejo como un ejemplo de gran y modélico empresario. Un tipejo que en sus gasolineras sólo tiene el mínimo imprescindible de personal trabajando. Cuantos puestos de trabajo genera este tipejo????? Los mismos que seat, verdad? Asco dais, laZis de mierda.
  372
  270
  Respon
   Gonzalo què 07/03/2021 10:40 am
   Mira el Bocsero, ciutadanero, com es destapa, XD
   Lluït 06/03/2021 2:51 pm
   Autònom, rendista, assalariat... Pot representar perfectament els empresaris. No va de com es guanya la vida sino de que els seus coneixements i capacitats demostrin la idoneïtat. Hi ha uns quants que sempre parlen de racismes i fòbies i no paren de demostrar un reduccionisme mental posant barreres a la gent normal tot donant paràmetres de xenofobia.
   75
   96
   Respon
  No sólo es la visión de país 06/03/2021 12:14 pm
  Da la impresión que la visión del mundo que tiene Canadell es incompatible con la teoría de la evolución, con las leyes de Kepler y de Newton, con la teoría de la relatividad, y hasta con la ley de Ohm. Qué sujeto más oscuro y obtuso.
  207
  312
  Respon
  Lluït 06/03/2021 11:56 am
  S'haurien de repetir eleccions i dur-les a les dates que l'inquisidor de la toga va tombar obligant als electors a elegir entre previsió de salut i dignitat de les institucions catalanes versus democràcia. Una nova consulta tindria més participació i donaria una visió més ajustada de la voluntat del poble.
  146
  160
  Respon

Nou comentari