Canadell admet que la coalició entre JxCat i ERC “no ha funcionat”

El candidat qüestiona la continuïtat d'Aragonès després del 14-F: "Ja es veurà qui hi ha al capdavant si hi ha Govern"

El número 3 de la llista de JxCat al 14-F, Joan Canadell, ha admès que la coalició entre JxCat i ERC “no ha funcionat” però ha situat els republicans com “l’únic soci” possible. En una entrevista a La 2 i a Ràdio 4, Canadell ha clamat per una majoria absoluta de Junts però ha reconegut que això “es fa difícil de pensar” i que, per tant “l’únic soci gairebé és ERC”. Tot plegat dependrà dels resultats, ha considerat el candidat, que creu que es podria donar “un molt bon resultat de JxCat i un mal resultat d’ERC”. De fet, ha qüestionat la continuïtat de Pere Aragonès: “Ja es veurà qui hi ha al capdavant d’ERC si hi ha Govern”. També ha dit que la consellera de Salut, Alba Vergés, podria ser “molt millor”.

Canadell tampoc ha tancat la porta a aliances amb la CUP, i ha assegurat que ell no és “antiCUP”. “És un partit més independentista”, ha valorat Canadell, que ha assegurat tenir “certs moments d’afinitat política” amb els anticapitalistes.

D’altra banda, de cara a la campanya electoral i amb la tramitació dels indults en marxa, el número 3 de JxCat ha reclamat que “ningú jugui políticament amb els indults per guanyar les eleccions“.

Comentaris

  Es clar que no ha funcionat!!! 07/01/2021 12:39 pm
  La unitat la va aconseguir Miss Catalunya amb xantatges i trencant la paraula donada d'eleccions inmediates després de la costellada de 3 respostes del 9N. Ningú amb seny pot confiar en la paraula del partit més corrupte de Catalunya.
   JordiP 07/01/2021 4:23 pm
   "El partit més corrupte de Catalunya" té la desgràcia d'haver estat quasi "l'únic partit de Catalunya" durant tots els molts anys que vosaltres estàveu tocant el violí. I no és l'únic: e recomano que repassis les hemeroteques i trobaràs altres partits. Et sona "Filesa", per exemple? El tema era el finançament. I si no saps a què m'estic referint fer el favor d'abstenir-te d'adjudicar pomposos títols que no saps què coi signifiquen a genet que no saps qui són ni què fan o van fer. Documenta't, fill meu, documenta't.
  pel director d'aquest pamflet corruptgent, Cot 07/01/2021 12:41 pm
  Seguim aplicant la censura als comentaris que explican les vergonyes i mentides del partit més corrupte de Catalunya? Qui paga mana, oi Cot? Felicitats pel teu master en ètica periodística per la universitat d'Ankara, o era la URJC com Cifuentes?
   Nogensmenys 07/01/2021 8:30 pm
   Si el consideres pamflet, als que llegiu pamflets jo us considero pamfletaris... i se us nota d'una hora lluny
    JordiP 07/01/2021 11:10 pm
    Fixa-t'hi que és dels que gasten l'adjectiu "corrupgent". Ja està ubicat. Els seus comentaris no valen per res. No val la pena llegir-los, sempre diuen el mateix. Tots. O son tots de la mateixa fàbrica o es un sol tio que escriu molt, he, he. Com els xinesos (el xist).
  Eulalia Ciutadella 07/01/2021 12:58 pm
  No es pot dir que parli amb frases fetes ni que li falti criteri propi. Visió amplia de present i prospecció de futur amb coneixement de variables... Uns quants d'aquesta mena gestionant el país si que donarien esperances per a sortir-nos-en.
  15
  13
  Respon
  És esgarrifós que Frikidell pugui arribar a MHP 07/01/2021 6:59 pm
  Puchineli (nº 1 de la llista de JxCat) només hi és per donar suport. La Geganta de el Pi Borràs (nº 2) pot ser inhabilitada en qualsevol moment per les seves estafes amb factures i contractes amb el seu camell. Només ens queda Frikidell (nº 3) que, de retruc, se'ns apareix com MHP. Més val que no guanyi JxCat o patirem i molt.
   JordiP 07/01/2021 11:12 pm
   El profeta.
   JordiP 07/01/2021 11:14 pm
   Imagina't si guanya el Carrizosa.
  'També ha dit que la consellera de Salut, Alba Vergés, podria ser “molt millor”.' 07/01/2021 10:42 pm
  Del enemigo el consejo...
  Logicus 08/01/2021 5:13 am
  Esta muy claro que tan solo Junts tiene gente preparada en sus listas . Continuar con Aragones de president en funciones ( hombre bien intencionado pero tan solo un funcionario ) y mucho peor con Alba Verges en Sanidad y Al hamrani en Servicios sociales puede serla puntilla de ineptitud maxima en la Generalitat
  ciutada del mon 08/01/2021 8:57 am
  jajaja macario ha parlat, quina tropa fuigpelmont, la geganta corrupta, i el macario jajaj mes que unes llistes per fer eleccions son unes llistes del circ price, o paregut jajaja inda indapandenchia pel 2784.

Nou comentari