Canadell admet que es planteja presentar-se a les eleccions al Parlament

El president de la Cambra de Barcelona s'ho planteja després que ERC "no hagi apostat per tirar endavant" la llei de cambres

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha dit que no descarta presentar-se a les properes eleccions. En una conversa a Instagram amb Laura Borràs, que es presenta a les primàries de Junts per encapçalar la llista, Canadell ha dit que la seva motivació principal per “fer el salt al Parlament” seria la de treballar per aconseguir una llei de cambres. En aquest sentit, ha retret a ERC que “no hagi apostat per tirar endavant aquesta llei”, que s’ha tombat aquesta setmana. Canadell ha dit que li ha fet “molt de mal” la decisió del republicans i considera “molt injust” que la llei no s’hagi aprovat“Si no tinc una llei que em deixi créixer, potser he de fer un salt al Parlament per ajudar que hi hagi aquesta llei”, ha dit. 

L’empresari ha assegurat que fins fa poc descartava l’opció de presentar-se a aquestes eleccions, i que en tot cas es plantejava l’opció de fer el salt a la política de cara als pròxims comicis. En tot cas, ha dit que encara no ha pres la decisió i que vol prendre-la conjuntament amb el seu equip. 

Nou comentari