El ministre de Justícia evita concretar terminis perquè el govern espanyol decideixi sobre els indults

Campo admet que l'Advocacia de l'Estat encara no ha lliurat el seu informe al Suprem

El ministre de Justícia, Juan Carlos Campo, ha evitat aquest divendres posar data perquè el seu executiu emeti una decisió sobre els indults als presos independentistes. En una entrevista a A3 el ministre ha assegurat que hi ha una “transparència absoluta” en aquest procés que a hores d’ara es troba pendent de l’informe –preceptiu, però no vinculant- del Tribunal Suprem. Abans d’emetre criteri, els magistrats han de rebre diversos informes. El de la Fiscalia va arribar a finals de desembre, i segons Campo el Suprem resta pendent ara del de l’Advocacia de l’Estat, que encara no l’ha lliurat. Campo ha recordat que “cada indult és personal” i pot ser que vagin a diferent ritme depenent dels endarreriments en la presentació dels informes.

Comentaris

    Ingenu 08/01/2021 1:48 pm
    Encara tinc la imatge de Pedro Sanchez a Barcelona dins d'un auto i un paio fent de bodyguard amb un semifusell durant una visita a un hospital on hi havia ingressat un o uns membres de les forces d'ocupació... No cal afegir-hi res més. Per això s'hem fa estrany que durant més de 300 anys encara, o sempre, esperem un gest agradable, positiu, de bon rotllo.... de l'estat espanyol. Això és la sindrome d'Estocolm nostrada ? O una manca marcada de sentit comú i d'autoestima col·lectiva ? Ningú fara res per nosaltres i encara menys els espanyols, per la qual cosa ja és l'hora de canviar aquest mena d'espera eterna de que farà, o el cas concret de si complirà les inversions dels pressupostos anuals, el govern espanyol de torn.
    joan ramon esteve 08/01/2021 12:27 pm
    és clar que no dóna dates, la voluntat de seguir fent mal i el feixisme patri els impedeix resoldre el tema dels indults

Nou comentari