El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El ministre de Justícia evita concretar terminis perquè el govern espanyol decideixi sobre els indults
  • CA

El ministre de Justícia, Juan Carlos Campo, ha evitat aquest divendres posar data perquè el seu executiu emeti una decisió sobre els indults als presos independentistes. En una entrevista a A3 el ministre ha assegurat que hi ha una “transparència absoluta” en aquest procés que a hores d’ara es troba pendent de l’informe –preceptiu, però no vinculant- del Tribunal Suprem. Abans d’emetre criteri, els magistrats han de rebre diversos informes. El de la Fiscalia va arribar a finals de desembre, i segons Campo el Suprem resta pendent ara del de l’Advocacia de l’Estat, que encara no l’ha lliurat. Campo ha recordat que “cada indult és personal” i pot ser que vagin a diferent ritme depenent dels endarreriments en la presentació dels informes.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: joan ramon esteve a gener 08, 2021 | 12:27
    joan ramon esteve gener 08, 2021 | 12:27
    és clar que no dóna dates, la voluntat de seguir fent mal i el feixisme patri els impedeix resoldre el tema dels indults
  2. Icona del comentari de: Ingenu a gener 08, 2021 | 13:48
    Ingenu gener 08, 2021 | 13:48
    Encara tinc la imatge de Pedro Sanchez a Barcelona dins d'un auto i un paio fent de bodyguard amb un semifusell durant una visita a un hospital on hi havia ingressat un o uns membres de les forces d'ocupació... No cal afegir-hi res més. Per això s'hem fa estrany que durant més de 300 anys encara, o sempre, esperem un gest agradable, positiu, de bon rotllo.... de l'estat espanyol. Això és la sindrome d'Estocolm nostrada ? O una manca marcada de sentit comú i d'autoestima col·lectiva ? Ningú fara res per nosaltres i encara menys els espanyols, per la qual cosa ja és l'hora de canviar aquest mena d'espera eterna de que farà, o el cas concret de si complirà les inversions dels pressupostos anuals, el govern espanyol de torn.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa