El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Camats elogia Saura perquè “mai cap responsable d’Interior havia demanat perdó”
  • CA

La portaveu d’ICV, Dolors Camats, ha elogiat la resposta del conseller d’Interior, Joan Saura, després dels aldarulls entre Mossos d’Esquadra i estudiants anti-Bolonya durant el desallotjament de la Universitat de Barcelona el passat 18 de març. Per a Camats, “la reacció de Saura va ser inèdita” ja que “mai abans havíem vist un responsable d’interior reconeixent errors i demanant perdó després del que va passar”.

La portaveu d’Iniciativa ha reconegut que en aquella operació “hi va haver errors” però ha recordat que el conseller d’Interior ja ho va subratllar després dels fets. Camats ha assegurat que el seu grup no vol “avançar decisions” i que, per tant, escoltarà la compareixença del conseller d’Interior aquesta tarda al Parlament i, si cal, “actuaran”. La portaveu d’Iniciativa, però, ha emfatitzat la “confiança” del seu grup en el conseller.

En aquest sentit, Camats ha assegurat que “confiem en què els socis de govern siguin lleials” i que “ERC avaluï les decisions de Saura igual que la resta de grups”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa