Calvo diu que els expedients dels indults “s’estan finalitzant”

La vicepresidenta primera del govern espanyol insta PP i Cs a fer-se la foto amb Vox a Colón: "Que no siguin covards"

La vicepresidenta primera del govern espanyol, Carmen Calvo, ha afirmat que els expedients dels indults als presos polítics “s’estan finalitzant” i “no trigaran gaire” a arribar a la taula del Consell de Ministres. En una entrevista aquest dijous a TVE, Calvo ha negat que l’executiu de Pedro Sánchez hagi utilitzat els terminis per resoldre’ls en clau electoral i ha censurat les crítiques de la dreta. La vicepresidenta ha acusat el PP de “no tenir cap proposta” per a Catalunya i de “mentir” pel fet d’estar enviant missatges sobre els indults que no es corresponen amb la realitat.D’altra banda, la vicepresidenta ha instat el PP i Cs a fer-se la foto amb Vox a la manifestació de la plaça Colón contra els indults. “Que no siguin covards”, ha dit, ja que per molt que evitin la foto compartiran espai amb la ultradreta.

Comentaris

  Siscu 10/06/2021 10:52 pm
  Ja estem trigant ...
  X2 10/06/2021 5:51 pm
  El que haurieu de fer, es fotre tota tota aquesta pandilla de jutges al carrer, que son els que ho enmerden tot juntament amb els nazis i franquistes. Nosaltres volem llibertat i democracia i no aquesta porqueria de feixistes
   Ramon 10/06/2021 10:59 pm
   Parla per tu. L'enemic real són ells. Els sociates. Els altres, aquí a Catalunya són anècdota, allà a Espanya no governen quasi mai i no controlen el Deep State ni quan són al govern i de facto només fan d'espantall perquè rucs com tu acabin tenint els sociates, o sia l'enemic real, com l'Espanya amiga, com el mal menor, com el poli bo perquè "si tu no vas, vuelven ellos".
  Gavanenc 10/06/2021 5:44 pm
  Quan de temps en porten parlant d'aquest tema i sondejant l'opinió publica espanyola ? Més fer i menys parlar, ja fan tard. La sobirania espanyola ens és un malson, que cal superar amb la independència, senzillament més enllà d'Espanya hi ha vida.
  Gavanenc 10/06/2021 5:37 pm
  Quan de temps en porten parlant d'aquest tema i sondejant la opinió publica espanyola ? Més fer i menys parlar, ja fan tard. La sobirania espanyola ens és un malson, que cal superar amb la independència, senzillament més enllà d'Espanya hi ha vida.
  Nomar 10/06/2021 5:33 pm
  L’esquerra espanyola ha set i és, més espanyola que no pas esquerra.
  rd 10/06/2021 3:49 pm
  el psoe juguen brut i son mala gent, no tenen cap interés en els presos polítics, amb els indults només busquen benefici partidista
  Ramon 10/06/2021 2:33 pm
  Analfabeta funcional i política. Si fos catalana sens dubte seria d'ERC.
   Ramon 10/06/2021 10:51 pm
   Una carraca recurrent dels 23 anys de dignitat que vam poder tenir mercès a Jordi Pujol era que el nivell de tothom en l'administració de la Generalitat era baixíssim i que quan arribessin al Govern ells, els sociates amb llurs palanganers fixos i eventuals, ja veuríem quina diferència. La veritat és que la vam veure de seguida. Collons, si la vam veure! Tot havia set fum i xerrameca emparats rere la hiperlegitimació progre o sia rere el relat d'Espanya per Catalunya.
   Maria 10/06/2021 5:29 pm
   Teniu un problema d'odi, senil i funcional. Tingueu-ne cura.
    Ramon 10/06/2021 11:07 pm
    Per cert, personatge, quan per dissimular signes "Maria", vés amb compte perquè de vegades ho escrius amb accent i d'altres sense. Canta molt. De res.
    Ramon 10/06/2021 10:38 pm
    Sé el que em dic. Les sessions de preguntes al govern sociato-pudent dels dimecres li són una tortura, una agonia, tot i ser sociata m'arriba a fer pena i tot. No hi ha resposta en la que no faci un ridícul còsmic. I això que ara ja no hi ha la Cayetana, que posava encara més en evidència fins quin punt n'és d'analfabeta funcional i política. En temps de Zapatero en una compareixença li remeten a una declaració amb la fórmula "Fulano de Tal dixit" i la molt ruca no coneix la llatinada i respon que "Ni Pixie, ni Dixie". Els ratolins d'En Jinx. Sembla o no sembla d'ERC? Tant és així, que TV3 amb tres de tripartit, tan hispanocèntrica ella, fixa't com en canvi mai no emet cap tiqui-taca de les sessions de control dels dimecres. Només la resposta final d'aquesta indigent funcional i política dient que els altres són "la extrema derecha" o gansada per l'estil.
     Ramon 10/06/2021 10:42 pm
     Els sociates, enemics de Catalunya n'han estat sempre. Però els del felipisme tenien un nivell. No tots, d'acord. Però sí bastants. Els d'ara n'hi ha que semblen d'ERC. Sobretot, aquesta perla.
  De Roquetes vinc 10/06/2021 2:25 pm
  Amb una mica de sort pels presos politics, per Reïs, els tràmits pasaran a fase dos.
   Mas de Barberans 10/06/2021 5:42 pm
   Xeic, sí, però, mentrestant la venjança i l'odi recauen sobre uns innocents condemnats pel lawfare de la justícia espanyola. Mentre nos ho mirarem i n'opinarem... sense fer res ? Cap agressió espanyola sense resposta pacífica i no violenta.

Nou comentari