Calvo diu que defensaran a Bèlgica la "immunitat" de la justícia espanyola

La vicepresidenta defensa la separació de poders i afirma que la "protecció" del jutge li correspon al poder judicial
La vicepresidenta del govern espanyol, Carmen Calvo
La vicepresidenta del govern espanyol, Carmen Calvo | ACN

La vicepresidenta del govern espanyol, Carmen Calvo, ha defensat que el govern espanyol –a través del Ministeri de Justícia- es personarà a Bèlgica per la demanda de Puigdemont i quatre exconsellers contra el jutge Llarena. Ha volgut marcar diferències i ha dit que el paper de l'Estat no és el de "protegir" un jutge –això ho ha de fer el poder judicial, ha dit- però sí ha afirmat que es personaran per defensar la "immunitat" de la justícia espanyola. "Ens correspon indicar-li a qualsevol altra justícia d'un estat que no es pot interferir en els procediments del nostre espai, que és immune des del punt de vista de la sobirania jurisdiccional d'Espanya", ha defensat en roda de premsa. El Ministeri de Justícia ja ha dit que estudia contractar un bufet a Brussel·les si en el moment d'admetre a tràmit la demanda civil contra Llarena es fa alguna referència al paper de la justícia espanyola. Ara bé, ha dit que en cap cas es defensaran "actes privats" del jutge, en referències a declaracions públiques que ha fet i que es recullen a la demanda.

Comentaris
Norman Bates
Immunitat o impunitat ?
POR
Sí el Llarena ho va fer tot correcta, no té xq tenir por a res....A més, el "gobierno" d Ñ no se'n omplien la boca que hi havia separació de poders??? Doncs no es nota gens, tu. Que hi fa allà defensant un jutge...AIXÒ VA EN CONTRA LA CONSTITUCIONGGG!!!!
Guanyarem
Si la justicia espanyola hagués sigut imparcial i independent com es d'esperar en ina democràcia , no es veuria ara en la vergonyosa situació de tenir que defendre la seva immunitat ! Com va dir Elpidio Silva, el poder judicial es la font de tota la corrupcio a Espanya
Immunitat no teniu vergonya i els presos polítics que teniu a la presó son innocents jo a aquests si lis donaria immunitat mentiders tots a la presó i a treballs forçats un altre nuremberg ja
XX
De immunitat res, si la justicia espanyola i els jutges son una merda, dons son una merda
Perdona?
Immunitat de la justícia espanyola? Quina tonteria!!!! Tornem a l'argot de no dir res però que no ho sembli?
No esperavem menys.
Defensaran la immunitat de la justícia espanyola a passarse les seves pròpies lleis pel folrre i a mantenirla no homologada segons els estandards europeus.
Català a Mallorca
Esteu cagats, sa beu que teniu la justícia més podrida d, Europa i us han enganxat però bé.... separació de poders dius? Va vinga va no ens facis riure. És com si el PP hagués demanat empar al congrés dels diputats per defensar la immunitat política espanyola en el cas Gürtel....us han calat a fora i us ho menjareu amb patates!!!!
Pepon
Quina presa de pèl. La demanda és contra el jutge Llarena, i no contra el sistema judicial espanyol. I per això, no té sentit contractar un advocat, oi? Per tant, està clar que alhora de la veritat, aquest advocat, pagat per tots, servirà per defensar a l'inútil del Llarena.
Lo tro de Ponent
Algú recorda el cas pinochet? Llavors ningú li va dir a en Garzón que no es pot interferir en la sobirania Xilena. Curiós, oi? No justifico a Pinochet, ovbiament. I Llarena ja sabem de quin peu calça. Com diu la dita... "Tots moros, O tots cristians" pero a la meseta això no els hi interessa. Salut i república!
crisol
La injustícia de Ñ no té solució. En realitat és la injustícia anomenada pels mecanismes del propi estat sense separació de poders. UNA VERGONYA!!! El més greu és que Europa s'ho mira.
Vicenç Ramoneda
Si la "justícia espanyola" és immune, malament!
Clar
Immunitat de la justicia espanyola prevaricadora. Plena de franquistes. El PSOE fent de falangistes. No els ha de costar doncs el partit n’esta ple. Espanya no te remei. A veure si ERC ho accepta d’una vegada.
jomateix
Noia, tu mateix ho estas dient "Ens correspon indicar-li a qualsevol altra justícia d'un estat que no es pot interferir en els procediments del nostre espai, que és immune des del punt de vista de la sobirania jurisdiccional d'Espanya"................... estem en una dictadura pero no voleu dirho d'aquesta manera e intenteu disfrasarho, espero que a Bruseles os fotin una bona bufetada i os ensenyin el que es una verdadera democracia i separacio de poders.
Pena que fa la injustícia espanyola a tot el món
Mar
La injustícia espanyola es pot defensar? apa quins barra teniu els del 155
No us canseu de fer el ganarús ?
Ara ja no se la creu ningú la justícia Ñ , ni Europa
Ciutafana farta
Sra vicepresidenta del govern d,ñ, si ñ forma part de l,unio europea es amb tot inclos, no nomes per rebre morterades de diners, en el pack hi va tambe sotmetre,s a les lleis europees en drets humans ,justicia, llibertats i democracia i al dret de sufragi universal , voler nomes una part no val , els tribunals europeus ,i internacionals tambe , tenen tot el dret a intervenir en un estat membre si els ciutadans o reclamen ,i l,estat no ho respecta, va amb el tracte, i sancionar-lo si no compleix
POST DATA
Però quina defensa ha de fer el Govern o el CGPJ d'una demanda contra un senyor que va fer unes declaracions privades quan no es trobava en l'exercici de les seves funcions?? Surrealista. S'ha de defensar sol i com a particular, no com a empleat públic. Una altra situació seria una farsa.
Groc
No sap el que es diu La denuncia es CIVIL !!! Contra UNA PERSONA !!! LLARENA !!!
Luna Barceló
El que han de defensar són les causes justes i deixar d'actuar antidemocràticament. Presos i presas polítiques lliures i retorn del exiliats obligats per culpa de la manipulació de la justícia corrupta española.

envia el comentari