La caixa de solidaritat de l'ANC paga totes les fiances de la Mesa sobiranista

Ja es van pagar 150.000 euros de Forcadell, i avui s'han fet efectius els 100.000 euros corresponents a Corominas, Guinó, Simó i Barrufet
L'exvicepresident de la Mesa i president del grup de JxSí, Lluís Corominas, arriba al Suprem
L'exvicepresident de la Mesa i president del grup de JxSí, Lluís Corominas, arriba al Suprem | ACN

La caixa de solidaritat organitzada per l'ANC ha pagat les fiances que faltaven dels membres de la Mesa del Parlament que van quedar en llibertat després de declarar dijous passat al Tribunal Suprem. Tret de Joan Josep Nuet (CSQP), que va quedar en llibertat sense fiança, la resta de membres, al marge de Carme Forcadell, que va passar una nit a la presó i en va sortir pagant 150.000 euros, tenien una setmana per pagar 25.000 euros cadascun. Es tracta d'Anna Simó, Lluís Corominas, Ramona Barrufet i Lluís Guinó. En total, 100.000 euros més que han sortit també de la caixa de resistència, nodrida amb les aportacions dels ciutadans i ciutadanes.

Comentaris
Núria Florensa i Soler
Per a Honorable Presidenta Forcadell, ho teniem a casa clar! A primera hora vam anar a fer un ingrès per mostrar el nostre suport amb els membres de la mesa empressonats (menys un innombrable). El "No esteu sols" es materialitza rascant-nos la butxaca. Vosaltres sou els nostres representants legals i legítims. Amb cama enguixada i crosses, davant Parlament quan vau proclamar DUI. Sabent que podia passar. No defallirem!
Inadaptado
Anda!! Y de dónde sale tanto dinero? A mi no me engañan, esto no sale del dinero de la gente, porqué no se lo creen ni ellos. Estas asociaciones, fascistas y que promueven la violencia para romper España, deben de ser ilegales. Por golpistas, y por robar a los españoles y catalanes, estoy seguro que estafa a Hacienda. Ilegalización YA!!!
150 euros
Te gràcia com aquest espanyolistes ara després de tant dir dels catalans que érem uns garrepes ara critiquin que ens gastem els nostres diners.

envia el comentari