El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
C’s demana la compareixença de Puigdemont i Mas
  • CA

La líder de C’s a Catalunya i cap de l’oposició al Parlament, Inés Arrimadas, ha registrat aquest dimecres a la tarda una petició perquè el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i l’excap de l’executiu Artur Mas compareguin al Parlament.

 

Així ho reclama C’s, després que l’expresident del Palau de la Música, Fèlix Millet, hagi assegurat en el marc del judici pel cas Palau que CDC va cobrar comissions de Ferrovial. 

Segons el document de petició de les compareixences, C’s vol que Puigdemont doni “les degudes explicacions i sotmetre’s al degut control parlamentari, aixi? com explicar les mesures que pensa prendre el Govern contra la xacra de la corrupcio?”.

Al seu torn, C’s demana a Mas que s’expliqui “davant les manifestacions realitzades en seu judicial per Millet, en el marc de la investigacio? de diversos casos de corrupcio? i que afecten el partit poli?tic CDC quan ell era el president d’aquest partit”.

D’altra banda, la CUP ha demanat també la compareixença de Mas, sumada a la de l’exconseller Germà Gordó, per tal “d’establir un cordó sanitari que protegeixi l’independentisme dels casos de corrupció”, ha explicat el diputat cupaire Benet Salellas. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa