El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Budó veu com a “victòria” el resultat de la votació sobre la immunitat a l’Eurocambra
  • CA

El Govern ha qualificat aquest dimarts com “una victòria” la retirada de la immunitat als eurodiputats Carles Puigdemont, Toni Comin i Clara Ponsatí. La portaveu del Govern en funcions, Meritxell Budó, ha considerat que el resultat de la votació a l’Eurocambra, amb un suport considerable d’eurodiputats als europarlamentaris independentistes (42%), “està lluny de ser un fracàs” i és un fet, ha afegit, “que ens diu que hem de seguir treballant en aquesta via”.

Budó també ha criticat que la ministra d’Exteriors espanyola digués que el tema s’ha de solucionar a Espanya. La portaveu ha indicat la contradicció que surti la ministra d’Exteriors per parlar d’un tema que el govern espanyol estima que és “intern”.

La portaveu ha dit que el Govern està disposat a la negociació i al diàleg malgrat tot perquè “els conflictes polítics s’han de resoldre des del diàleg”. Ara bé, ha dit que “qui ha de decidir si ho fa així és el govern espanyol que, ara per ara fa servir totes les eines que té com a Estat, menys les del diàleg i la negociació”.

Budó també ha aprofitat per criticar la retirada del tercer grau als presos polítics, un fet que ha considerat “una venjança” de la qual n’ha responsabilitzat al PSOE. La portaveu troba que s’ha retirat un dret penitenciari a unes persones que el mereixen “per ser qui són i pel que representen”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Gonzalo a març 09, 2021 | 14:31
    Gonzalo març 09, 2021 | 14:31
    Pedazo de victoria..... Les han retirado la inmunidad... Vais de victoria en victoria, hasta la derrota final, laZis de mierda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa