Budó sobre la polèmica de les filtracions: “Aixecar-se de la taula no és la millor solució”

La consellera de Presidència admet que el Govern aquesta setmana "no ha donat una bona imatge"

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, en referència al fet que els consellers d’ERC marxessin d’una reunió molestos per les filtracions sobre el nou pla de mesures contra la pandèmia, ha considerat que aixecar-se d’una taula “no és la millor solució”. En una entrevista a Ràdio 4 i La2, Budó ha volgut destacar però que allò important és que s’hagi “reconduït la situació” i hi hagi un acord sobre un pla per flexibilitzar les mesures anti-covid-19.  La portaveu de l’executiu ha admès que aquesta setmana el Govern “no ha donat una bona imatge” i s’ha compromès perquè no torni a passar. “Cal respectar públicament les formes. És important per a la ciutadania”, ha conclòs.

“Penso que aixecar-se d’una taula a vegades potser no és la millor solució però en tot cas aquesta estona d’aire que ens vam donar va ser important i vam poder tenir converses més reduïdes que van permetre reconduir la situació”, ha afirmat la consellera. També ha afegit que està compromesa perquè l’executiu sigui “un únic govern” i que treballarà perquè les discrepàncies que hi hagi es puguin reconduir com diu que ha passat en aquesta ocasió.

La consellera ha admès que en moments de dificultats com l’actual les formes són molt importants i que el Govern ha de treballar per millorar aquest aspecte. Segons ha dit, la gestió de la segona onada és més complexa que la primera, ja que ara no només hi ha una crisi sanitària sinó també social i econòmica.

Budó ha restat importància a les declaracions del conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, que aquest dijous va dir que les autoritats sanitàries veuen amb “recel qualsevol intent de reobertura”. En aquest sentit, ha posat en dubte que Tremosa hagi culpabilitzat el Departament de Salut de les restriccions: “Qui té l’última paraula és l’autoritat sanitària i la màxima responsable de l’autoritat sanitària és la consellera de Salut”. 

Comentaris

    Impresentable. 15/12/2020 12:07 am
    Esta tia es lo mas falso y embustero que hay en toda la politica Española, es mala y tiene un problema, es una prepotente.
      Impresentable. 15/12/2020 12:07 am
      Esta tia es lo mas falso y embustero que hay en toda la politica Española, es mala y tiene un problema, es una prepotente.

Nou comentari