Budó opina que el balanç del ministre Illa pel que fa als interessos de Catalunya és “0”

La portaveu del Govern li desitja "més sort" a Miquel Iceta en cas que s'integri al govern espanyol

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha dit aquest dimarts que el balanç de la presència d’un ministre català al govern espanyol, com és el cas de Salvador Illa, que ara abaonda el càrrec, ha estat “zero” pel que fa als interessos de Catalunya. “Com a ministre català no és que haguem assolit gaire res de les demandes que provenen de Catalunya, sincerament creiem que la presència d’un ministre català en el ‘gobierno’  podria ser un balanç 0 pel que fa a aconseguir satisfer les necessitats que venim reclamant”, ha afegit. Pel que fa a la possibilitat que Miquel Iceta es converteixi en ministre, Budó ha dit que desitja que “tingui més èxit” que Illa.

Comentaris

  Robert 26/01/2021 3:10 pm
  El balanç no es 0. Són més de 70.000 morts a Espanya i un sobrecost brutal en la construcció de la ciutat de la justícia, quan n 'era el responsable, a les ordres del Montilla. On van anar a parar els diners?. Al PSC potser ho deuen saber, O al PSOE?.
  Tot esperant 26/01/2021 2:39 pm
  Oooh en Salva!! Quina confiança! I en Salva té suport del trifachito!! Oh, quin èxit!! Illa no serà un efecte, serà un defecte.
  0disea 26/01/2021 2:20 pm
  Y para muestra hay tenemos al Borrell poco mas que decir.
  Ja tens alguna cosa en comú amb Salva, nena 26/01/2021 1:51 pm
  Tu tampoc has fet res per Catalunya. Ara que Salva ve a Barcelona us podeu liar i riure-vos de nosaltres, els soferts pagafantas (contribuents per a qualsevol hisenda de qualsevol color) en hotels de luxe entre ampolles de Bolinger.
  Haber si desapareceis en estas elecciones. 26/01/2021 1:49 pm
  Pues anda que tú y tu partido dais mucho a Catalunya, bueno si destrozarla como habeis echo en estos años los partidos indepes con el cobarde del maletero al mando.

Nou comentari