Budó espera que Aragonès sigui capaç “d’aglutinar” totes les sensibilitats que hi haurà al Govern

La consellera de la Presidència assegura que està a disposició de Junts pel que consideri més oportú

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, espera que Pere Aragonès sigui capaç com a president de la Generalitat “d’aglutinar” les “diferents sensibilitats” que hi haurà al Govern i al país. En una entrevista a ‘El Matí de Catalunya Ràdio’, Budó ha afegit que s’han d’afrontar reptes importants com la llibertat nacional, l’amnistia i l’exercici del dret a l’autodeterminació. “S’han de concretar aquesta legislatura i espero que ell, al capdavant del Govern, tingui la voluntat de fer-ho possible”, ha afegit.

Preguntada per si continuarà formant part del nou executiu, Budó s’ha limitat a dir que està a disposició del partit per allò que consideri més oportú. El que és segur és que s’acomiada del Departament de la Presidència i del càrrec de portaveu del Govern. I ha dit que, en aquests moments, encara s’ha de definir quins seran els consellers del govern d’Aragonès. 

La consellera ha admès que en la legislatura que ara acaba s’han produït diferències i ha afegit que dels “errors” també se n’ha d’aprendre. En aquest sentit, ha considerat que “hi ha temes que s’han de resoldre internament i que no s’han de fer públics”. “Crec que potser fer visibles certes diferències no ha facilitat l’acció del Govern”, ha afegit per després concloure que és “important” que allò que s’hagi de resoldre trobi l’àmbit per fer-ho. Amb tot, Budó ha afirmat que ara han de ser capaços de refer “si hi ha ponts que s’han trencat”.

Comentaris

    Coherència 21/05/2021 10:42 am
    Abans de donar consells als altres potser que intenteu aglutinar-vos dins de JxCAT, i parar aquest guirigall que genera molts problemes a la política catalana. És clar que amb el jefe de Waterloo això és pràcticament impossible.

Nou comentari