El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Budó diu que el pla de Nadal està garantit si es mantenen les dades actuals del virus
  • CA

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, ha assegurat que el pla del Govern previst per a les festes de Nadal està garantit si es mantenen les dades epidemiològiques actuals. En una entrevista a ‘Ser Catalunya’, ha confirmat que no hi haurà canvis si la situació de pandèmia no empitjora respecte la que hi ha ara. D’altra banda, ha negat que JxCat tingui la intenció de retardar les eleccions previstes per al 14 de febrer. “Catalunya no té president i no volem allargar aquesta situació més del necessari“, ha afegit per després remarcar que JxCat està fent “primàries de debò” i que el projecte està a punt per afrontar les eleccions del 14-F.

La també portaveu del Govern ha admès que s’ha de fer autocrítica perquè a vegades s’ha exposat massa a l’opinió pública “certes contradiccions o visions diferents” dins de l’executiu. “No haurien d’haver transcendit a l’opinió pública certs debats i haguéssim pogut sortir amb un missatge clar“, ha afegit.

El Procicat analitza aquest divendres si es permet la obertura dels centres comercials. La consellera no ha avançat la decisió però ha dit que el passat cap de setmana es van veure imatges preocupants i ha apuntat que s’ha de mirar si la obertura dels centres comercials permetria “esponjar” i evitar aglomeracions de gent als centres de les ciutats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa