Budó confirma que els resultats del 14-F es proclamaran diumenge

El Govern defensa que "votar és segur" i que es podrà votar "amb normalitat"

El Govern no té previst cap gir en el guió que faci impossible que els resultats del 14-F no es proclamin aquest mateix diumenge. La portaveu del Govern en funcions, Meritxell Budó, ha afirmat aquest dimarts que està garantida la constitució del 99% de les meses electorals i hi ha “les persones necessàries perquè es puguin constituir totes i es pugui votar amb normalitat”. A més, ha subratllat que el mateix diumenge “es podrà proclamar el resultat de les eleccions”.

Budó ha insistit que el Govern ha treballat intensament per garantir la seguretat tant dels electors com les persones que hauran de treballar als col·legis. La portaveu ha fet una “crida a la tranquil·litat” i ha demanat que “ningú deixi de votar per por a que no siguin segures aquestes eleccions”.

Comentaris

    Una curiositat filològica, Ramón, pel be de la llengua 09/02/2021 3:47 pm
    Quan prens pel cul, t'en estan donant o t'en estan fent?. Qualsevol correcció serà ben rebuda pel bé de l'neo-catalanet batua.
    Ramon 09/02/2021 3:00 pm
    Ni paraula d'Isofotón. Business as usual. Les corrupcions del tripartit mai no són notícia per al Món. I el que frapa més encara, tampoc no veig que ho reclami el pertorbat menjafenc que sempre ens vol fer creure que ell condemna d'allò més la corrupció. Ui, sí!

Nou comentari