El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Buch s’enfada amb els que furguen per l’ajuda de l’exèrcit espanyol a Catalunya
  • CA

El conseller de l’Interior, Miquel Buch, s’ha mostrat aquest dissabte visiblement enutjat amb “la gent capficada” en “buscar contradiccions” pel que fa a l’ajuda de l’exèrcit espanyol requerida pel Govern davant els efectes ocasionats a Catalunya per la crisi de la pandèmia global del covid-19. L’exèrcit ha fet tasques de desinfecció en residències i també en un centre de menors, en aquest cas a petició del Departament d’Afers Socials, Treball i Famílies.

Buch ha dit que al Govern no els “cauran els anells” per demanar ajuda a l’exèrcit  a qui faci falta quan el que hi ha en joc és la salut dels catalans i les catalanes, però ha recordat que Catalunya té un sistema d’emergències de més de 30 anys.

El conseller ha afirmat que els que intenten crear controvèrsia amb la intervenció de l’exèrcit estan fent “perdre el temps” i “ens estan fent molt de mal”.

Pel que fa a l’acutació de la UME en un centre de menors per a desinfectar, Buch ha dit que era una tasca de prevenció i que, per tant, era un assumpte “menor” i no per fer front a una emergència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa