El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El PP critica que Sánchez “premiï” l’independentisme amb l’ampliació del Prat
  • CA

La portaveu del PP al Congrés, Cuca Gamarra, ha criticat que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, hagi “premiat” l’independentisme amb l’anunci de l’ampliació de l’aeroport del Prat “només uns dies després” de la “deslleialtat” de la Generalitat a la Conferència de Presidents. En una entrevista aquest dimecres al matí a Onda Cero, Gamarra ha afirmat que els populars no s’oposen a la inversió a l’aeroport de Barcelona, ja que veuen “bé” les inversions, sinó que rebutgen el “marc en què s’estan produint”.

Segons Gamarra, el “problema” és que el govern espanyol està en una “situació de pressió, debilitat i dependència” amb els independentistes.La portaveu del PP ha remarcat que les “cessions” de Sánchez, també en altres àmbits com plantejar transferir competències, és per la “debilitat” del president espanyol. “Demanem transparència” sobre la negociació amb l’independentisme, ha dit. “No és normal que s’estigui negociant amb els que trenquen les regles del joc”, ha insistit.

Pel que fa al Prat, Gamarra ha remarcat que és una inversió que ja “estava afrontant” l’últim govern del PP. El líder dels populars, Pablo Casado, va afirmar dilluns en una piulada que el PP “la va deixar aprovada” i va dir que Sánchez estava “enganyant els espanyols”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa