Brussel·les espera “veure quina és la decisió final” en la causa del Tribunal de Comptes

La CE recorda, però, que "la qüestió catalana és un afer intern" d'Espanya

Brussel·les assegura que està “seguint” la causa del Tribunal de Comptes per l’acció exterior del Govern per l’1-O i espera “veure quina és la decisió final”. “La qüestió catalana és un afer intern a Espanya, però per descomptat seguim diversos processos, com les discussions pel Tribunal de Comptes”, ha dit aquest dimarts l’eurocomissari de Justícia, Didier Reynders, preguntat per l’afer català en el marc de l’informe anual de la Comissió Europea sobre l’estat de dret a Espanya.

Reynders ha remarcat que estan seguint el cas al Tribunal de Comptes per “veure quina és la decisió final”. Amb tot, des de Brussel·les insisteixen que el conflicte català “no és un problema d’estat de dret” i que, per això, no apareix en l’informe anual al respecte que ha publicat aquest dimarts la Comissió Europea sobre Espanya.

Comentaris

  Escurçó Negre 20/07/2021 4:44 pm
  Si la Unió Europea considera que el maltracte que rep Catalunya per part d'Espanya és un " afern intern " i no cal intervenir. Si qualsevol dia Rússia, USA o qualsevol potència ataca a la UE: ja s´ho trobaràn, que no demanin cap mena de ajut a Catalunya. Perquè els catalans també ho considerarem com un " afern intern " i no farem res per donar suport a la Unió Europea.
  Ni de bon tros! 20/07/2021 5:04 pm
  Doncs no cal ser europeu, per aquesta merda de tracte que ens dona Europa.
   Gonzalo 20/07/2021 5:57 pm
   Sois Ciudadanos de la unión europea porque sois miembros de un país de dicha organización. Y si.... Ese país miembro es.... ESPAÑA!!!!!
  miquel puigpelat 20/07/2021 5:07 pm
  El dia que siguem independents, que ho serem, el primer que s'ha de fer és un referèndum de continuïtat a la UE.

Nou comentari