Boye recusa la magistrada de l’Audiència que l’empaita pel “seu interès clar en acusar-lo”

Dura acusació de l'advocat de Puigdemont

Durant dos anys, dos procediments penals contra l’advocat Gonzalo Boye. I tot, per la mateixa instructora, la magistrada de l’Audiència Nacional, Maria Tardón, que l’instruïa les dues causes per “supodades i inexistents falsetats”. Una situació que ha obligat a Boye a prendre la decisió de recusar la magistrada davant un “clar interès per seure’l a la banqueta dels acusats”.

Així, l’advocat de Carles Puigdemont ha registrat davant l’Audiència Nacional un escrit de recusació, al que ha tingut accés El Món, en què retreu a la magistrada la “omissió de qualsevol dada que contravingui la hipòtesi acusatòria i afavoreixi la defensa”. Tot arran de la instrucció d’un cas de blanqueig de capitals on el principal implicat és un exclient del despatx de Boye i on els dos testimonis de càrrec han pactat amb el ministeri fiscal.

Boye carrega els neulers desgranant una instrucció in malam parte que persegueix incriminar-lo a quaselvol preu. En aquest sentit, acusa la jutgessa instructora de tenir un “interès directe en dues vies: el seu desig de veure al lletrat apartat de l’exercici professional i si és possible a la presó -desig compartit per la seva amiga íntima i querellant a unes diligències d’una amiga íntima- així com en la creença que de la destrucció personal i d’expiació de la responsabilitats penals que s’han pogut derivar de l’actuat en el present procediment”

Més informació aviat

Comentaris

  El que digui l'acusat .... 24/04/2021 3:25 pm
  ..... té la mínima credibilitat. En aquest cas, Boye (ex-terrorista col·laborador d'ETA, ex-presidiari, advocat gràcies a la universitat espanyola a distància i a el règim socialment integrador penitenciari espanyol) no té cap credibilitat. Vendria la seva puta mare per lliurar-s'en del que li pot venir a sobre: col·laboració amb narcotràfic, Sito Miñanco i tal.
  23
  120
  Respon
   Pepito de los carallos 24/04/2021 4:26 pm
   Tu, el del asco de tio, que no tiene ni valor de dar la puta cara. Si que eres un puto tio que da asco a todo el mundo civilizado. Cabrón.
  Que asco de tio 24/04/2021 8:39 am
  Este terrorista ó exterrorista ha encontrado un filón con el fugado de la justicia y los independentistas, que sinvergüenza, y encima blanqueaba dinero aun traficante, vaya lumbreras, pudrete.
  74
  215
  Respon
   Pepito de los carallos 24/04/2021 4:23 pm
   Tu, el del asco de tio, que no tiene ni valor de dar la puta cara. Si que eres un puto tio que da asco a todo el mundo civilizado. Cabrón.
   Boletairei 24/04/2021 1:09 pm
   Tu si que fots fàstic i vomitera.
   52
   41
   Respon
   Anònim 24/04/2021 9:58 am
   Quin fàstic de tu
   42
   41
   Respon
  L'OBSERVADOR ASTORAT 23/04/2021 8:10 pm
  L'Audiència Nacional (AN) va ser una "Mutació Ful Constitucional del 1977", del Franquista "Tribunal de Orden Público (TOP)" No va ser més doncs, que una "Operació de Maquillatge i Canvi de Nom", per continuar perseguint, des d'una perspectiva "Suposadament Democràtica", tot allò que fos susceptible de poder fer trontollar el "Deep State Ñ (Borbónic-Franquista 2.0)" y també per suposat, "La Unidad Indisoluble de España". Quin valor té doncs, ni una sola línia de les seves Sentències o Resolucions!
  Pepe 23/04/2021 6:04 pm
  l llatinisme "in malam partem" significa "perjudicial per a la part". En Dret penal està prohibida l'analogia in malam partem, és a dir, està prohibida l'analogia que perjudiqui el reu.

Nou comentari