Boye desaconsella a Puigdemont trepitjar l’Estat espanyol malgrat recuperar la immunitat

L'advocat diu que "mai abans" s'havien concedit mesures cautelars en el suplicatori

L’advocat Gonzalo Boye desaconsella a l’expresident Carles Puigdemont trepitjar el territori de l’estat espanyol malgrat recuperar provisionalment la immunitat per via judicial. En declaracions a RAC1, Boye ha dit que continua sent un risc i que no pot fer aquest pas fins que “no hi hagi garanties” suficients. El lletrat ha celebrat les cautelaríssimes concedides pel Tribunal General de la Unió Europea. “Mai abans en la història del Parlament Europeu s’havien concedit mesures cautelars en el suplicatori“, ha assegurat.

Pel que fa als indults, Boye descarta que afectin els eurodiputats de Junts, però creu que pot influir “positivament” de cara als recursos de l’independentisme al Tribunal Europeu de Drets Humans. Segons Boye, encara que l’Estat repari parcialment els presos, Estrasburg es podrà pronunciar sobre qüestions com el delicte de sedició o la competència del Tribunal Suprem en el cas de l’1-O.

Comentaris

  Català 03/06/2021 4:41 pm
  No crec que vingui, és prou inteligent per saber que se'l carregarien sense importar-los les conseqüències. Per cert, encara que crec que ja ho fa, que vagi amb compte per Europa; podria tenir un "accident".
  Vendetta 03/06/2021 1:57 pm
  Parla am el marroc y ves a fer lis una visita com a europarlamentari aixo fara mal al enemic
   Gonzalo 03/06/2021 2:25 pm
   Que vaya a Marruecos, que vaya....estará a gustito....país super democrático...en todas las listas que al hijo de puta este le gusta sacar, siempre aparece en los primeros puestos de los países democráticos.......que vaya....y que se quede, por favor. Cuanto más lejos de la comunidad autónoma de Cataluña, mejor.
  Vendetta 03/06/2021 1:55 pm
  Vine y entra per la junkera fins a palau vine el día 11 setiembre aixo si ke sera una bona perfomance millons de catalans defensante vine am el presidente del parlament europeo y una bona representacio de europarlamentaris
  Gonzalo 03/06/2021 1:21 pm
  Ven, campeón, ven....que te esperamos con los brazos abiertos.....
   Vendetta 03/06/2021 1:52 pm
   Ploras colono? Catalunya catalana 33
  Vendetta 03/06/2021 12:08 pm
  Vine acompanyat del presidente del parlamento europeo el sr sasoli y milers o miillons de catalans et rebran y cacanya no tindra cullons de detindrat Catalunya catalana33
  Els que van exiliar-se va ser per internacionalitzar la causa catalana 03/06/2021 11:52 am
  Quina millor manera d'internacionalitzar hi ha, que ara que han recuperat la inmunitat tornesin? És un win/win, si els detenen s'estaran saltant la resolució del TJUE i hauran de posicionar-se.
  jg 03/06/2021 11:29 am
  el gran Boye tiene toda la razon...el mismo sabe que terminará en waterloo con su jefe

Nou comentari