Bosch votarà en contra de la unificació del tramvia

El cap d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona reafirma que no hi ha un pla de gestió detallat en una entrevista al diari 'Ara'
Alfred Bosch, aquest vespre
Alfred Bosch | ACN

El projecte de la unificació del tramvia per la Diagonal a la ciutat de Barcelona haurà d’esperar. El líder d'ERC a l'Ajuntament, Alfred Bosch, ha anunciat el seu vot en contra del projecte de cara al proper ple en una entrevista concedida al diari 'Ara'. Com a principals arguments, Bosch reafirma que al conveni presentat el dilluns per la tinenta d'alcalde d'Urbanisme no consta un pla detallat de la gestió de la nova infraestructura que pugui repercutir als beneficis de l'empresa que explota les línies del Trambaix i el Trambesòs. D'aquesta manera, el reajustament de la tarifa tècnica són només “bones intencions” tal com afirma Bosch. Així mateix, el líder republicà anima Colau a retirar el punt del tramvia del plenari i a replantejar tot el projecte. Alfred Bosch, a més, creu que no hi ha temps per iniciar les obres.





Comentaris
TRAM LA MAFIA DE CDC-COLAU, a la presó ja!!
TRAM-PUIG-MACIAS, pura mafia de corruptes, que exploten i ens roben la diagonal pel seu negoci privat i la COLAU INFLANT EL COMPTE CORRENT DELS CORRUPTES DEL TRAM. PROU ROBAR, COLAU, PROU ROBAR!"!!!ª!!
Angelblau
Això espero
TRAM la mafia convergent
I si estudiem el contracte de TRAM, encara sortirà l'oriolet. COLAU, de que vas lladregota?
Pep
Anar en contra de la unió dels tramvies es com voler seguir a l'edat de pedra. El tramvia és el mitjà de transport en superfície més ràpid i eficient. Alfred Bosch està demostrant que és un pèssim polític i per tant un molt mal candidat a l'alcaldia. Ep! I que consti que no sóc de la Colau. Ni de broma.
Teo
Ajuntament només cal que li possem mamelles al tramvia i llavors tots els mascles d' ERC votaran a favor, oi ?
Lluria
TRAM, societat mafiosa del Felip Puig i la socia Colau, quina estafada. La Diagonal es dels barcelonins no de la mafia del Felip Puig-Tram-Colau SA. El tramvia mata molta gent i l'ajuntament calla, per que sera que va desapareixer de BCN fa 100 any, homenet de Cromanyó?
Bosch votarà sempre el contrari que Colau
Només és per putejar-la ja que Bosch no té criteri per a res.
pere de manlleu
No tinc informació per valorar d'una manera correcta la situació del tema del tramvia, però la meva pregunta és: Qui és aquest senyor Bosch? Que ha fet de positiu des de l'ajuntament per BCN. La senyora Colau manar perquè l'oposició la deixa manar. Contem vots?
flama
no vull evaluar si es bo o dolent el tram, ara be us recordo que el PSC , amb l alcalde Hereu ,ja va fer un referendum en el seu dia i va sortir que no. M agradaria saber perque hi ha persones que hi fiquen a CDC, quan no hi pinta res.

envia el comentari