Bosch demana a Colau que es mogui contra Losantos i les amenaces de bombardeig

El líder municipal d'ERC pregunta a l'alcaldessa si pensa emprendre accions legals contra el periodista espanyol
Alfred Bosch, aquest vespre
Alfred Bosch, aquest vespre | ACN

El líder municipal d'ERC a Barcelona, Alfred Bosch, ha demanat a l'alcaldessa de la capital catalana, Ada Colau, que es mogui contra les declaracions del periodista espanyol Federico Jiménez Losantos, qui aquest dimarts va parlar de les possiblitats que té l'Estat espanyol de bombardejar Barcelona. Bosch ha demanat al govern municipal quina valoració fa de les paraules de Losantos, per què cap membre del govern de Colau ha replicat al periodista i si té pensat emprendre accions legals per les amenaces.

 
Comentaris
Fermi
Bosch no saps encarà que entre gossos no es mosseguen? Aquest parell son com cul i merda.
Joan
Per fi algú fa alguna cosa. Perquè si hem d'esperar a Munté o Graupera que no pensen en Barcelona...
PROU
DENÚNCIA JA!
Els catalanofòbics de tota la vida
Acusant d'etnicistes als catalans. És de manual. Del "Manual del bon feixista", vull dir. Colau encara no ha entès que de vegades, saps quin és el teu bàndol, veient qui hi ha a l'altre. Ho farà quan cregui que això li ha d'aportar vots, però per això, els seus interessos haurien d'anar desllligats del Podemos estatal. No s'hi pot comptar, vaja.
Denunciar al tipejo este antes de que la lie mas .però hoy vamós a disfrutar de esta victoriay .a pensar en nuestro liderés empresonats .
aquesta nomes
dispara contra els catalans com Torra i Salvadó
LSO
No!!!! ella está preocupada por los palestinos, a estas alturas eso ya no le va a rendir, porque nuestro conflicto a pasado por delante del resto, y ella se cree que haciéndose la progre con Palestina la van a admirar y la van a votar. Que ignorante de la vida.lso

envia el comentari