El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Borrell perd els nervis i talla una entrevista en ser preguntat per Catalunya
  • CA

 

El ministre d’Afers Exteriors, Josep Borrell, ha perdut els nervis en una entrevista a la televisió alemanya quan li han preguntat sobre el conflicte amb Catalunya. L’entrevistador li pregunta per què des del govern espanyol no s’ha promogut una reforma de la Constitució. Borrell respon amb una pregunta retòrica: “Qui la demana?“. És llavors quan comença la discussió. 

 

L’entrevistador li diu que el 70% de la població espanyola, segons el CIS, vol una reforma de la Constitució “d’algun tipus”, i Borrell l’acusa llavors de “mentider” i demana “que es deixi de gravar” i comença a treure’s el micròfon. El ministre li diu “fem tant com podem“, i l’entrevistador li contesta que des de la Moncloa “podrien fer més”. A continuació, Borrell li diu que “podria fer millor les entrevistes”, i el periodista, finalment, li diu que ell no li pot fer les preguntes que desitja el ministre.

 

“Faci les preguntes correctes i deixi’m parlar”, també li demana Borrell després d’acusar al presentador de “no saber res” del cas de l’1-O i d’enfrontar-s’hi per l’empresonament preventiu de l’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell. El programa, però, ha emès tota l’entrevista, amb els talls de Borrell inclosos. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa