Borràs vol debatre amb Illa i Aragonès: “Senyors del PSC i ERC, volen fer un trio?”

La candidata de JxCAT proposa ampliar un possible cara a cara i convertir-lo en debat a tres

La candidata de JxCat al 14-F, Laura Borràs, ha demanat celebrar un debat a tres bandes amb Pere Aragonès i Salvador Illa: “Senyors d’ERC i PSC, volen fer un trio?”. Davant l’opció que els líders de republicans i socialistes facin un cara a cara, Borràs ha proposat afegir JxCat al debat, ara que algunes enquestes situen el seu partit com a guanyador de les eleccions. Alhora, ha opinat que és “estrany” que dos “socis” com ERC i PSC es posin a “discutir”. Junts ha presentat aquest dilluns en una roda de premsa telemàtica les 50 mesures principals del programa electoral. S’hi inclou aconseguir una llei d’amnistia, i la sol·licitud de la intervenció europea per assolir un referèndum acordat i vinculant si l’independentisme supera el 50% de vots.

Comentaris

  Doctor Strangelove 01/02/2021 5:37 pm
  S'ha de tenir un fetge molt i molt gros per fer un trio amb la Hagrid aquesta! Ara com diuen per aquí : para gustos colores! Doc.
  Jaume 01/02/2021 3:34 pm
  No entenc perque Borras accepta que li diguin que vol governar per la mitat del pais! No es veritat. La independencia es a benefici de tothom. També dels metropolitans. Hospitalet Cornella etc tambe es terra catalana, no la regalem. I els seus ciutadans majoritariament (espanyolistes) han de deixar d excloure la resta de catalunya i obrir als ulls a que els podra beneficiar. No sera lo que els va expulsar de l origen familiar...
  Gonzalo 01/02/2021 2:53 pm
  Que cochinota... Jajajajajaja!!!!! Serà viciosilla..... Jajajajajajajajajajaja!!!!
  Pobreta... 01/02/2021 2:40 pm
  És la lletja del ball, ningú vol enllitarse amb ella.

Nou comentari