El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Borràs obre la ronda de contactes per investir Aragonès
  • CA

La maquinària es posa en marxa. La presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, iniciarà avui una nova ronda de consultes per a proposar un candidat a la Presidència del Govern de la Generalitat de Catalunya. És a dir, el protocol habitual que aquesta vegada sí ha de servir per investir el republicà Pere Aragonès. La ronda s’enceta just l’endemà de la presentació de l’acord entre ERC i JxCAT i el suport de la CUP que asseguren el nomenament.

La ronda s’organitza segons el procediment que estableix l’Estatut d’Autonomia de Catalunya, s’iniciarà a la una del migdia telefònicament amb el cap del subgrup del PP, Alejandro Fernández. Després seran presencials per ordre de menor a major, amb Jéssica Albiach, dels Comuns; la cupaire Dolors Sabater i Ignacio Garriga de Vox que clouran la ronda d’avui. Dimecres la presidenta acabarà la ronda de consultes amb els representants de JxCat, ERC i PSC-Units per Avançar. Un cop finalitzada la ronda, la presidenta compareixerà per anunciar el candidat proposat per a sotmetre’s a un debat d’investidura, que serà Pere Aragonès. El debat d’investidura es preveu que se celebri entre dijous a la tarda i divendres.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Juan Ripolles a maig 18, 2021 | 11:59
    Juan Ripolles maig 18, 2021 | 11:59
    Había una vez un circo Que alegraba siempre el corazón Lleno de color, un mundo de ilusión Pleno de alegría y de emoción Había una vez un circo Que alegraba siempre el corazón Sin temer jamás al frío o al calor El circo daba siempre su función Siempre viajar, siempre cambiar (Pasen a ver el circo) Otro país, otra ciudad (Pasen a ver el circo) Es magistral, sensacional (Pasen a ver el circo) Somos felices al conseguir A un niño hacer reír Había una vez un circo Que alegraba siempre al corazón Que alegraba siempre al corazón Había una vez un circo Que alegraba siempre al corazón Lleno de color, un mundo de ilusión Pleno de alegría y de emoción Había una vez un circo Que alegraba siempre el corazón Sin temer jamás al frío o al calor…

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa