El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Borràs nega que la decisió d’Artadi “desacrediti” el pacte entre ERC i JxCat
  • CA

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha negat aquest dijous que la decisió de la vicepresidenta de JxCat, Elsa Artadi, de no formar part del nou Executiu presidit per Pere Aragonès “desacrediti” el pacte de Govern al qual han arribat Junts per Catalunya i Esquerra Republicana. En una entrevista als Matins de TV3, ha insistit que “ella ha fet la seva feina com a negociadora” i ha assegurat que l’actual regidora de l’Ajuntament de Barcelona sempre ha mantingut que la seva aposta és la capital catalana. Ha explicat també que les dues tenen una amistat i que “hem compartit el procés de la seva decisió de no ser al Govern”.

Borràs ha afirmat que Artadi ja li va explicar a ella, a Carles Puigdemont i Jordi Sànchez que no volia formar part del Govern Aragonès. La presidenta del Parlament ha estat preguntada sobre què pensa d’aquest acord, i ha dit que el pacte és una bona notícia, ja que sempre ha defensat la formació d’un govern fort que avanci cap a la independència.

Borràs ha manifestat que està convençuda que Pere Aragonès sortirà investit com a president de la Generalitat “en primera volta” per majoria absoluta. La presidenta del Parlament ha dit que si la investidura del republicà tira endavant, no anirà al Palau de la Zarzuela a comunicar-li al rei espanyol, Felip VI, que a Catalunya es formarà Govern. “Hi ha moltes maneres de comunicar-se, com les cartes”, ha dit.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Traïdors a maig 20, 2021 | 10:07
    Traïdors maig 20, 2021 | 10:07
    El pacte erc jxca els desacredita per si mateix. Sra Borràs, l'hi faran el llit. Està rodejada de porcs traïdors.
  2. Icona del comentari de: Ramon a maig 20, 2021 | 12:06
    Ramon maig 20, 2021 | 12:06
    És molt bo, que Junts per Catalunya sigui alhora Govern i oposició. És molt bo, que ERC estigui des del minut 1 amb el iuiu que igual Junts per Catalunya s'ho repensa.
  3. Icona del comentari de: Català a maig 20, 2021 | 14:53
    Català maig 20, 2021 | 14:53
    És impossible desacreditar el que no te cap mena de credibilitat.
  4. Icona del comentari de: LLARENA dPENA a maig 20, 2021 | 18:12
    LLARENA dPENA maig 20, 2021 | 18:12
    I tant que sí ¡¡¡ I si no perquè ho havia aceptat i no va dir res durant tant de temps?. No trigarem en saber-ho. .

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa