Borràs fa una crida als indecisos: “El vot més útil és el que no es perd”

JxCAT reivindica el catalanisme de Josep Pallach, Manuel Carrasco i Formiguera i Ramon Trias Fargas

La candidata de JxCAT, Laura Borràs, ha demanat aquest dijous des de Tarragona el vot als indecisos que es consideren “pragmàtics”. Borràs els ha recordat que “el vot més útil és el que no es perd, és el que suma per multiplicar, el que mira endavant perquè ve d’un passat compartit”.

Borràs ha reivindicat a més la tradició de catalanistes com Josep Pallach, Manuel Carrasco i Formiguera i Ramon Trias Fargas. “Fem bona i nostra la màxima que diu que la gent positiva canvia el món, la gent negativa el manté com està”, ha remarcat la candidata de JxCAT.

Borràs ha defensat que al seu partit són “propositius” i que han fet “una campanya neta, sana, positiva i constructiva”, de manera que ha reivindicat que el de JxCAT és “el vot útil per portar la llibertat”.

Comentaris

  català avorrit 12/02/2021 4:22 pm
  Vaig a tancar l'ordinador i la TV fins dilluns. Entre tots plegats em farieu passar les poques ganes que tinc d'anar a votar. Ho faré, si. Però amb una pinça al nas o, si la trobo, una careta antigas..
  EL CONTE DE LA LLETERA, per Laura Hagrid Borràs, venedora de FUM 12/02/2021 3:38 pm
  El Poc honorable Pujol va governar duran 23 anys, quan li parlavan de la independència de Catalunya sempre responia "ara no toca". El Poc honorable Miss Catalunya sempre ens deia "feu-me confiança" i ens va organitzar una costellada de 3 respostes per fer content al Cerillo, després trencà la paraula donada d'eleccions inmediates després de "la Consulta" per aconseguir la "unitat" amb xantatge, gràcies CUP per enviar-lo a la paperera de la història. El succeí un batxiller que va suspendre la DUI en segons i va fugir deixant-ho tot empantanegat. Fuigpelmón també va triar hereu (costum corruptgent que demostra en quina democràcia creuen), al pallasso Torra que només començar ja donava pistes del seu tarannà, el primer acte oficial va ser inaugurar els Jocs del Mediterrani amb el Preparao VI, al migdia va trencar per tv amb la corona i per la nit seia cufoi al costat del Borbó, va seguir fent el ridícul amb les pancartes per acabar obeint, el soci forçat amb xantatges va aconseguir una taula per parlar de TOT amb Madrit i el pallasso va tenir un atac de banyes per no ser ell el que ho va aconseguir, des del primer moment va fer tot el possible per rebentar-la cosa que a Madrit ja els anava bé, seguia presionan als socis perquè desobeissin quan ell mai arribava al final i com els socis ja estavan escaldats del personatge va decidir finiquitar la legislatura, Fuigpelmón veia que les enquestes no els eren favorables i el va renyar, el pallasso obedient mai va convocar-les, preferia el 'martiri', que Madrit el cessés i tornar a deixar-ho tot encara més empantanegat amb la pandèmia. Ara han tornat a triar hereu, vaja hereva, la que tenia més mèrits, crispadora com el pallasso i investigada per corrupte: Laura Hagrid Borràs, master en vendre fum. Encara hi ha algú amb cervell, no adoctrinat, que cregui que els corruptes que van pujar al carro indepe quan van queda amb el cul a l'aire per molts cassos de corrupció vulgui la independència de Catalunya?
  165
  94
  Respon
   Octubrista 12/02/2021 7:38 pm
   Tanta xerrameca del "contador" i, a banda de la mala llet, per no dir res. Una confirmació més del preocupats que estan els unionistes per la probable victòria de la llista del President legítim de Catalunya Carles Puigdemont el 14 F. Els independentistes que encara tinguin algun dubte sobre quina és la candidatura que han de votar, només cal que pensin qui és el català més odiat pels colonialistes i els seus sicaris.
   16
   51
   Respon
    President legítim??? Venedors de FUM??? 13/02/2021 7:12 am
    Va perdre tota la legitimitat quan va suspendre la DUI en segons i va fugir. La cirereta va ser posar un pallasso crispador, deslleial i mentider com hereu. Laura Hagrid apunta maneres com Torra i a més té el plus d'estar investigada per corrupte. VISCA LES MENJADORES!!!!
   Anna Maria Solei i Grataconys 12/02/2021 3:40 pm
   Quanta veritat hi ha en el seu llarguíssim comentari. Per seguir processant cap enlloc sense fer res no val la pena, i votar corruptes tampoc. Jo a aquests ja els descarto, no els votaré, em quedan dos opcions només.
   74
   41
   Respon
  Un català 12/02/2021 12:44 pm
  La Borràs és una"pelele" del mentider de Waterloo. Per cert, diuen que el matrimoni Puchimon ha passat a la història jajajaj
  sro284 12/02/2021 12:24 pm
  Creo que te voy a votar Laura... Así abrirás los ojos a todos tus abducidos demostrando que volvéis a mentir al rebaño, que solo vendéis camisetas de colores y hacéis performances con el gentío. Ya te queda menos para que te metas en un maletero y te encuentres con el fugado en la tierra prometida de Waterloo
  ALERTA, ULTIMA OPORTUNITAT 12/02/2021 8:23 am
  Srs de Junts, us votaré, però Ùltima opurtunitat, o controleu els mossos, (esta ple de fexistes), i pareu les acusacions de la Generalitat als manifestants pacifics, o MAI MES tornare a votar cap altre partit que no sigui la CUP. i encara potser els votarè, son els unics que no tenen por.
  Joan 12/02/2021 12:20 am
  Votar junts, es llençar el vot perquè no tenen programa, ERC o PDeCAT son els dos models de pais, perquè les enquestes no han de decidir els bons candidats ni la millor politica.
  64
  43
  Respon
  Ismael Durà 11/02/2021 10:41 pm
  Manuel Carrasco i Formiguera: demòcrata-cristià. Ramon Trias Fargas: liberal. Josep Pallach: socialista (de debò: no del PSOE) Després del 1939, el Front Nacional. Després del 2017, Junts per Catalunya.
  14
  27
  Respon
  Octubrista 11/02/2021 9:33 pm
  Votarem JUNTS, sobretot, perquè és la llista del President legítim de Catalunya, Carles Puigdemont, destituït per un cop d'estat del govern colonial i que no va poder ser restituït en el seu càrrec, tal com va acordar el Parlament de Catalunya, perquè el president de la mesa Roger Torrent, membre d'ERC, va desobeir el Parlament.
  804
  531
  Respon
  Votarem ....... però amb pinza al nas !!!! 11/02/2021 8:31 pm
  Esperem que MHP tingui clar que aquestes eleccions ens juguem la credibilitat del nostre PAÍS . Més de tres anys a l’exili en reconeixement la llarga lluita , ara ens falta la preservarància que tant ens heu demanat a nosaltres . Arribarà un full de ruta ben treballat i segur ??? Han passat tres anys des-de el 1-O i votarem amb una pinza al nas , tingueu clar que els nostres son la vostra responsabilitat . Si vosaltres treballeu , nosaltres treballarem !! Endevant Laura i sense por !!!

Nou comentari